To Hulu κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της μίνι σειράς, Pam & Tommy. Η σειρά έχει να κάνει με την ταραχώδη σχέση της Pamela Anderson με τον ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee και στο περιβόητο sex tape του ζευγαριού.

Η Lily James θα παίξει την Anderson και στον ρόλο του ντράμερ, θα δούμε τον Sebastian Stan. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie (“I, Tonya”). Στο καστ περιλαμβάνονται και οι Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spenser Granese και Mozhan Marnò.

Οι Pamela και Tommy παντρεύτηκαν το 1994 σε μία παραλία, μία μόλις εβδομάδα από τη γνωριμία τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για τον μήνα του μέλιτος με σκάφος μαγνητοσκόπησαν το ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους. Αυτό εκλάπη στη συνέχεια από τον ηλεκτρολόγο Ραντ Γκοτιέ (Seth Rogen), από το σπίτι του ζευγαριού. Έτσι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ο Γκοτιέ είχε να κάνει κάποιες εργασίες που του είχαν αναθέσει. Όταν ο Tommy Lee αρνήθηκε να τον πληρώσει 20.000 δολάρια, αποφάσισε να κλέψει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, βρήκε την κασέτα με το ροζ βίντεο του ζευγαριού. Ο Γκοτιέ κυκλοφόρησε το βίντεο το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών.

Τελικά τα δικαιώματα του βίντεο αγόρασε η Entertainment Group. Η Pamela είχε μηνύσει την εταιρεία, η οποία κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με τη νομική πλευρά του διάσημου ζευγαριού. Έτσι το πρώτο sex tape από σελέμπριτι κυκλοφόρησε δημοσίως. Μέχρι σήμερα παραμένει από τα πιο δημοφιλή.