Το «MasterChef», που προβάλλεται στο STAR, έχει πάρει απροσδόκητη τροπή αφού στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/03), ο Γιώργος Πορφύρης έψαχνε το εσώρουχό του, ενώ η Πωλίνα Βετσίνοβα παραδέχθηκε πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα.

Συγκεκριμένα, όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» πρόδωσε λιτά η γοητευτική παίκτρια του «MasterChef».

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Πορφύρης όταν επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του, ήταν επίσης γυμβός. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια, είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου πού είναι; Ένα βρακί!».

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το “MasterChef” θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Πορφύρης.

Photo credits: STAR