Μια άγρια δολοφονία που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2022 με θύμα πολύ γνωστό τούρκο dj και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, αναβιώνει στη Βρετανία, καθώς ξεκίνησε η δίκη των βασικών υπόπτων.

Θύμα της δολοφονίας ήταν ο Μεχμέτ Αλπεργκίν, ενώ πιο τυχερή στάθηκε η σύντροφός του Γκοτζέ Νταλμπουντάκ. Οι δυο τους είχαν βγει για φαγητό το βράδυ της 13ης Οκτώβρη του 2022 στο Λονδίνο και φεύγοντας επιβιβάστηκαν σε διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ομάδα αποτελούμενη από έξι άνδρες τους απήγαγε αμφότερους σε σημείο κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ και σύμφωνα με την Telegraph, η 34χρονη οδηγήθηκε σε ένα κλειστό μπαρ και κλειδώθηκε σε τουαλέτα όπου και έμεινε για δύο ημέρες, ενώ ο 43χρονος είχε φρικτό τέλος.

Το πτώμα του Αλπεργκίν βρέθηκε από περιπατητή σε δάσος και σύμφωνα με ιατροδικαστή, ο θάνατός του επήλθε από φρικτά βασανιστήρια. Όπως είπε «σαδιστές κακοποιοί του προκάλεσαν 94 τραύματα. Εφερε χτυπήματα από ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια και εγκαύματα από καυτό νερό»

«Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του.

Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλοτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια. Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά» τόνισε στα βρετανικά μέσα ο δικηγόρος του θύματος.

Οι έξι κατηγορούμενοι πάντως δηλώνουν αθώοι και αρνούνται κάθε συμμετοχή στην απαγωγή και στη δολοφονία του 43χρονου dj.