Αν νομίζατε ότι ο Ίλον Μασκ έχει εκνευρίσει μόνο τους παραδοσιακούς χρήστες του Twitter με τις αλλαγές που έχει κάνει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως με το… Χ που λάνσαρε, είστε γελασμένοι…

«Όμορφο Σαν Φρανσίσκο, αν και άλλοι σε εγκαταλείπουν, εμείς θα είμαστε πάντα φίλοι σου» γράφει σε ανάρτησή του ο Μασκ καθώς τα κεντρικά γραφεία του Twitter βρίσκονται στη συγκεκριμένη πόλη, που θεωρείται από τις πιο ευρωπαϊκές στις ΗΠΑ, αλλά και από αυτές που επλήγησαν περισσότερο στα χρόνια της πανδημίας.

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι δεν χαίρονται όλοι με τον Μασκ και το κτίριο στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο. Το τεράστιο X που τοποθετήθηκε στην ταράτσα που εδρεύουν τα γραφεία έχει κάνει έξαλλους πολλούς πολίτες και κυρίως τους… γείτονες.

Αιτία είναι το γεγονός ότι είναι υπερβολικά φωτεινό, ενώ κάποιοι το χαρακτηρίζουν και κακόγουστο. Υπάρχει μάλιστα τέτοια δυσαρέσκεια για τον έντονο φωτισμό που σύμφωνα με τον Guardian το τμήμα επιθεώρησης κτιρίων Σαν Φρανσίσκο θα ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

* Κεντρική φωτογραφία: Getty Images