Γνωρίζουμε ότι τα gadgets είναι εθιστικά… άπαξ και αγοράσεις ένα θα θες να εμπλουτίζεις την συλλογή σου με ακόμα περισσότερα. Ο καθένας με τα προβλήματά του. Σίγουρα κάποια θα έχουν αποδειχθεί τελείως άχρηστα και θα έχεις κλάψει με μαύρο δάκρυ για τα λεφτά σου. Για να μην ξοδεύεις ανεξέλεγκτα χρήματα σε gadgets που σε τράβηξαν με την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά τελικά χαλάνε μετά από την πρώτη χρήση έχουμε να σου προτείνουμε μερικά essentials για το καλοκαίρι.

Έξυπνος ανεμιστήρας

Όσο αγαπάμε το καλοκαίρι, τόσο μισούμε τον καύσωνα. Είναι τόσο ανυπόφορη κάποιες φορές που δεν σε αφήνει ούτε να κοιμηθείς. Για έναν πιο ξεκούραστο ύπνο, χωρίς να ξυπνάς το βράδυ από τον ιδρώτα ή από επειδή πάγωσες από το κλιματιστικό, τότε επέλεξε έναν έξυπνο ανεμιστήρα, όπως ο «Cool Me» της Dyson. Ο μοναδικός σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν πλήρως ρυθμιζόμενο θόλο, που κατευθύνει τη ροή του αέρα και σε αφήνει να στοχεύεις σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Χωράει εύκολα σε ένα κομοδίνο και μπορεί να σε δροσίσει την ώρα που κοιμάσαι. Μια ακόμη εναλλακτική είναι ο vintage ανεμιστήρας «Vornado Vfan», που θα δώσει άλλη αισθητική στον χώρο. Φέρνει κάτι από 80’s και μας αρέσει πολύ.

GoPro Hero9

Πώς θα βγει το καλό το βίντεο χωρίς μια GoPro; Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για όσους ασχολούνται με το Tik Tok και το Instagram. Η HERO9 της εταιρείας είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά, αδιάβροχα μοντέλα στην αγορά. Μπορείς να ρίξεις κατά λάθος τη συσκευή σε νερό έως και να μην πάθει απολύτως τίποτα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να την προσέχεις). Η συσκευή διαθέτει επίσης περισσότερες από δώδεκα φωνητικές εντολές για λειτουργίες hands-free, που εξυπηρετεί τους λάτρεις των selfie stick εκεί έξω.

Φορητά ηχεία με Bluetooth

Τι καλύτερο από το να ακούς την μουσική σου οπουδήποτε και αν είσαι. Ακόμα και στην πιο απομονωμένη παραλία στο Κουφονήσι ή και στην Μύκονο (μιας και η μουσική απαγορεύτηκε προς το παρόν λόγω lockdown). Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου κανένα ηχοσύστημα, μόνο ένα φορητό ηχείο. Το JBL Charge 5 είναι αδιάβροχο, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει μαζί σου μια βουτιά στην πισίνα χωρίς να χαλάσουν τα εσωτερικά του εξαρτήματα.

Ψυγείο πλάτης

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί είναι να φτάσεις στην παραλία και να συνειδητοποιήσεις ότι το νερό έχει ξεπαγώσει, όπως και οι μπύρες. Για να διατηρήσεις τα τρόφιμα σε καλή κατάσταση και να μπορέσεις να τα απολαύσεις ανά πάση στιγμή, χωρίς να διατρέχεις κάποιον κίνδυνο, επέλεξε ισοθερμικό backpack. Ξέχνα το ψυγειάκι που πιάνει έξτρα χώρο στο αμάξι. Μια ενδεικτική επιλογή είναι της Panda, που μάλιστα θα το βρείτε σε οικονομική τιμή.

Fujifilm Instax

Είναι η πιο στιλάτη και cute polaroid που έχει κυκλοφορήσει. Το film έχει επανέλθει στη μόδα και οι τυπωμένες φωτογραφίες μπορούν να μείνουν για πάντα στα χέρια σου, φέρνοντας στο μυαλό σου αναμνήσεις. Διάλεξε μια polaroid για να απαθανατίσεις στιγμές από το καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη εταιρεία κυκλοφορεί κάμερες σε διάφορα χρώματα, όπως ροζ, λιλά, μπλε κ.α, οπότε θα μπορέσεις να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Θα δώσει μια διαφορετική – vintage πνοή στα posts σου. Ακόμα και αν δεν την χρησιμοποιήσεις λειτουργεί σαν prop σε φωτογραφήσεις και διακοσμεί απίστευτα τον χώρο.