Ο τρόπος ζωής που έχει υιοθετήσει ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο αστικός δεν είναι, αλλά απέχει ακόμα και από τη ζωή του χωριού. Θα λέγαμε πως είναι ένας σύγχρονος Ταρζάν, υπό την έννοια ότι έχει αγκαλιάσει τη φύση από την πιο όμορφη στην πιο άγρια μορφή της. Μετά τον περασμένο Νοέμβριο που είχε ανεβάσει βίντεο όπου χόρευε μέσα στο λασπόβροχο ξυπόλητος, τώρα ήρθε η στιγμή για να βγει στο χιόνι και να χορέψει. Μόνο που δεν το κάνει ντυμένος.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι τόπλες και ξυπόλητος στο χιόνι, φοράει μόνο μια φόρμα και χορεύει σαν σε κάποιο τελετουργικό.

«Η χαρά ποτέ δεν ήταν και πότε δεν θα είναι ένα συναίσθημα που εξαρτάται από εξωτερικό παράγοντα.
Τύπου : θα είμαι χαρούμενος όταν αποκτήσω το τάδε αμάξι, τάδε σπίτι, τάδε σύντροφο κλπ
Η χαρά Πάντα βρίσκεται στο εδώ και τώρα,
η χαρά πάντα πηγάζει μέσα από την καρδιά μας! Μικρά καθημερινά θαύματα που απλόχερα προσφέρει η ζωη
Οι χιονονιφάδες που πέφτουν στο δέρμα μου, το μαλακό χιόνι κάτω από τις πατούσες… Ευχαριστώ ❤️

* στο βιβλίο «Μια όμορφη μέρα»,
θυμίζω (με απλά λόγια) Πως να συνδεθείς με την πηγαία χαρά που βρίσκεται μέσα σε όλους μας ??

* Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια?, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Μη φοβάσαι το κρύο. Σε κάποιες χώρες, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν με μαγιό στα χιόνια για καλή υγεία».

Εμείς βλέποντας τον, ως κλασικοί φλώροι της πόλης, ένα σύγκρυο το νιώσαμε και πήγαμε να αγκαλιάσουμε τα καλοριφέρ και τα ερκοντίσια.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι πάντως ένας τρόπον τινά νομάς που επαναφέρει στο σήμερα τα γιατροσόφια και τις γνώσεις των παλιών. Σε προηγούμενη ανάρτηση του εξυμνούσε τις βεντούζες.