Εβδομάδες ολόκληρες συζητιόταν η εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο, η οποία τελικά συνοδεύτηκε από μπόλικη απογοήτευση. Για την ακρίβεια, ο διάσημος ράπερ ήταν να εμφανιστεί για 2 ώρες, κάτι που δεν συνέβη, αφού τραγούδησε για 30 λεπτά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Πέτρος Νάζος του Mykonos Live TV, έστησε το κοινό που τον περίμενε υπομονετικά στο Νησί των Ανέμων. Το πρόγραμμα ήταν σπασμένο σε δύο μέρη, ενώ για αυτή την μικρή εμφάνιση, πήρε συνολικά 300.000 ευρώ. Πληρώθηκε 250.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ ήταν για τα μεταφορικά του και τα έξοδα διαμονής του στη Μύκονο.

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, αλλά απογοητευτήκαμε. Άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου δύο ώρες και είχαμε κουραστήκαμε όλοι. Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά στο περίπου τον έψησαν να ξαναβγεί, αλλά ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg, ο οποίος είχε πάει σε ένα μαγαζί και είχε βγει πάρα πολύ νωρίς και όταν ήρθε ο κόσμος, εκείνος έφυγε. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ, δεν είναι επαγγελματίες, κάνουν ό,τι θέλουν, έχουν αυτό το κακό όνομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Νάζος.

Πάντως, στο live του 50 Cent έδωσε το παρών και η «Βασίλισσα» της hip-hop soul μουσικής, Mary J. Blige, η οποία βρίσκεται στη Μύκονο εδώ και μία εβδομάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την παρέα της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Dua Lipa: Περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα

Heidi Klum: Τώρα ξέρουμε γιατί ανεβάζει τόσες γυμνές φωτογραφίες στο Instagram

Tommy Lee: Γιατί η γυμνή του φωτογραφία προκάλεσε τεράστιο κύμα αντιδράσεων