Ασταμάτητος στα γήπεδα ο Cristiano Ronaldo με τις φανέλες των ομάδων που αγωνίζεται, αλλά ασταμάτητος και στους απογόνους. Ο 36χρονος Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 4 παιδιά, όμως δεν θα μείνει εκεί. Μετά από ανάρτηση που έκανε στο Instagram αγκαλιά με τη γυναίκα του, Georgina, την οικογένεια τους θα συμπληρώσουν άλλα δύο παιδιά.

«Πανευτυχής που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη – ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε» έγραψε στην ανάρτησή του ο CR7, με πλήθος ποδοσφαιριστών, νυν και πρώην συμπαικτών και όχι μόνο, να του εύχονται στην ανάρτηση, η οποία μέσα σε λίγες ώρες έχει ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο Πορτογάλος έχει ακόμα 4 παιδιά, με τον Cristiano Ronaldo Jr να έχει γεννηθεί το 2010 με παρένθετη μητέρα. Τον Ιούνιο του 2017 ήρθαν τα δίδυμα, η Eva Maria και ο Mateo, με τις φήμες να λένε πως γεννήθηκαν από κατεψυγμένα σπερματοζωάρια, και το Νοέμβριο του ίδιου έτους γεννήθηκε η Alana Martina, το πρώτο του παιδί με την Georgina Rodriguez.