Η αμερικανική λέσχη Chief έχει εδώ και λίγους μήνες αποκτήσει το πρώτο «παράρτημά» της στο Λονδίνο μέσα σε μια γεωργιανού ρυθμού οικία στο Bloomsbury, με εσωτερικά που σχεδίασε το στούντιο Thirdway.

Έχοντας ιδρυθεί το 2019, η Chief έχει «παραρτήματα» στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, όπου γυναίκες που εργάζονται σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε επιχειρήσεις μπορούν να καλλιεργήσουν σύνδεση μεταξύ τους, να μάθουν από τις ομότεχνές τους σε τομείς της βιομηχανίας και να ωθήσουν περισσότερες γυναίκες προς ηγετικές θέσεις.

Chief: Οι λέσχες γυναικών έχουν κοινή αισθητική

Όταν έφτασε η στιγμή του σχεδιασμού του πρώτου υπερπόντιου «παραρτήματος» της λέσχης, ζητήθηκε από το Thirdway να διατηρήσει τη λιτή αισθητική που χαρακτηρίζει τα αμερικανικά «παραρτήματα», αλλά και να συνομιλεί και με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της οικίας και με την τοποθεσία που επελέγη στο Λονδίνο.

Στη λέσχη γυναίκες που εργάζονται σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε επιχειρήσεις μπορούν να καλλιεργήσουν σύνδεση μεταξύ τους

«Θέλαμε έναν συνδυασμό που θα έδινε την αίσθηση μιας Chief αλλά με σφραγίδα Λονδίνου πάνω της, ενώ ταυτόχρονα θα εξέφραζε συμπάθεια στην ηλικία του κτηρίου και στην συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου» εξήγησε ο Alex Hodson, επικεφαλής σχεδιαστής στο Thirdway.

Chief λέσχη γυναικών

Chief: Λέσχη μόνο για γυναίκες

Η λέσχη γυναικών καταλαμβάνει μια διατηρητέα οικία στο Bloomsbury, την οποία το στούντιο επέκτεινε, συνδέοντάς την μέσω ενός περάσματος με ένα τετραώροφο mews house (σ.σ. κτίσματα τα οποία εμφανίστηκαν στο Λονδίνο τη γεωργιανή και βικτωριανή περίοδο, αρχικά ως στάβλοι για άμαξες και άλογα, με χώρους κατοικίας στο πάνω μέρος) ώστε να υπάρχει ικανός χώρος για τις ανέσεις που προσφέρει η Chief.

Chief executive women club

Η αμερικανική λέσχη Chief έχει εδώ και λίγους μήνες αποκτήσει το πρώτο «παράρτημά» της στο Λονδίνο μέσα σε μια γεωργιανού ρυθμού οικία.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ