Ο Έλιοτ Πέιτζ στα απομνημονεύματα του Pageboy έγραψε πως είχε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Θέρλμπι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Juno. Για την ακρίβεια, έκαναν συνέχεια και παντού σεξ.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο ο Έλιοτ Πέτζι, η Θέρλμπι ήταν σεξουαλικά ανοιχτή και ώριμη. Μεταξύ τους είχαν χημεία, γι’αυτό και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, μέχρι που η συμπρωταγωνίστρια της της είπε πως «μου αρέσεις πραγματικά».

Έλιοτ Πέιτζ

«Είχα μια ολοκληρωτική επιθυμία γι’ αυτήν, με έκανε να την θέλω με έναν τρόπο που ήταν καινούργιος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να θέλω να κάνω σεξ, η πρώτη φορά που ανοίχτηκα», έγραψε ο Πέιτζ και συμπλήρωσε: 

«Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα τροχόσπιτά μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικροσκοπικό, ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο… Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικές. Η οικειότητα που ένιωθα με την Ολίβια έκανε την ντροπή μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να τελειώσει αυτό το αίσθημα της αθλιότητας που ένιωθα αναζητώντας το ποιος είμαι».

Η Ολίβια Θέρλμπι, που είναι παντρεμένη με τον Ζακ Πιενάρ, έχει αποκαλύψει πως είναι αμφιφυλόφιλη, κάτι που είχε δηλώσει και ο Έλιοτ Πέιτζ, μέχρι να πει δημόσια πως είναι τρανσέξουαλ

Έλιοτ Πέιτζ: Η τρανσφοβική επίθεση που βίωσε

Μιλώντας σε συνέντευξή στους «Los Angeles Times», ο Έλιοτ Πέιτζ αναφέρθηκε σε μια τρανσφοβική επίθεση που έζησε, το 2022. Όπως είπε, ένας άνδρας τον απείλησε με επίθεση έξω από το ξενοδοχείο του στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός πήγαινε σε ένα ψιλικατζίδικο, όταν ο άνδρας φώναξε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και τον απείλησε. Τότε ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους του καταστήματος, αλλά ο άνδρας συνέχισε την επιθετική του συμπεριφορά, φωνάζοντας «Γι’ αυτό χρειάζομαι ένα όπλο!».