Μόδα τείνει να γίνει η εκτόξευση… αντικειμένων κατά καλλιτεχνών όταν βρίσκονται στη σκηνή, πόσω μάλλον όταν το τελευταίο διάστημα οι δράστες βρίσκουν και στόχο. Θύμα ενός τέτοιου ατυχήματος έπεσε η ηθοποιός Φλόρενς Πιου.

Σε μια πρόσφατη συναυλία της στο Λας Βέγκας, η Αντέλ είχε ξεσπαθώσει κατά όσων πετούν διάφορα αντικείμενα σε καλλιτέχνες, ενώ αυτοί βρίσκονται στη σκηνή. Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός της με αυτή τη νέα μόδα που δε δίστασε να πει στον κόσμο «τολμήστε να μου πετάξετε κάτι. Σας προκαλώ. Πετάξτε και θα σας σκοτώσω».

Η… τσαμπουκαλεμένη Αντέλ μπορεί να γλύτωσε, θύμα όμως ενός τέτοιου περιστατικού έπεσε η ηθοποιός Φλορένς Πιου. Η Πιου βρισκόταν στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Σάο Πάολο μαζί με το υπόλοιπο καστ της νέας ταινίας Dune: Part Two προκειμένου να την προωθήσουν.

Την ώρα που πόζαρε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Τιμοτέ Σαλαμέ, Όστιν Μπάτλερ και Ζεντάγια κάποιος θεώρησε λογικό να πετάξει κάτι προς το μέρος τους. Το αντικείμενο, που δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς ήταν, βρήκε την ηθοποιό κατακούτελα και αν κρίνουμε από την αντίδρασή της στο βίντεο, μάλλον της προκάλεσε και πόνο…