Βρήκαμε ποια είναι η νέα σύντροφος του Καρίμ Μπενζεμά, με τη βοήθεια των «ντετέκτιβ του διαδικτύου». Μπορεί ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης να προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα νέου του ειδυλλίου αλλά μία φωτογραφία που φαίνεται να ανάρτησε καταλάθος με το… πόδι της, ήταν αρκετή για να αναγνωριστεί.

Από το στόρι με το πόδι της που έβαλε, μάλλον καταλάθος αφού μέσα σε λίγο χρόνο το έσβησε, οι «δαιμόνιοι» ακόλουθοι του Μπενζεμά κατάλαβαν ότι πρόκειται για το μοντέλο Jordan Ozuna. Η Αμερικανίδα καλλονή τα είχε παλαιότερα και με τον Justin Bieber.

Σύντομα, το 32χρονο μοντέλο ανέβασε δύο φωτογραφίες στα stories του Instagram, που επιβεβαιώνουν την σχέση τους. Στη μια είναι στην αγκαλιά του Γάλλου και στην άλλη μιλάει μαζί του με βιντεοκλήση.

Μπενζεμά

Τα insta stories που ανέβασε η Jordan Ozuna στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον νέο της σύντροφο, τον άσσο της Ρεάλ, Karim Benzema.

Επιπλέον, κυκλοφορούν και φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους σε σκάφος. Είναι γεγονός ότι συναντήθηκαν και στις ΗΠΑ. Ο Καρίμ Μπενζεμά ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη μένει μόνιμα στην Αμερική.

Μπενζεμά

Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» το νέο ζευγάρι.

Το 32χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ, που στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον ράπερ Τάιγκα, αλλά και τον πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Γιουνές Μπιντζουμά, είναι πλέον το κορίτσι του Καρίμ. Ακόμη είχε σχέση και με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τριάδη.

Είναι εδώ και χρόνια μοντέλο ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως σερβιτόρα στο Λας Βέγκας. Γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1990 στο Μέριλαντ και από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan (@jiordyn)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

H Sam του Nickelodeon αποκαλύπτει ότι της πρόσφεραν $300.000 «για να μην μιλήσει» | intronews.gr

Kim Kardashian: Χώρισε με τον Pete Davidson – Δεν άντεξαν την απόσταση και «έσβησε το πάθος» | intronews.gr

Δεν έχεις δοκιμάσει πίτσα με ανανά; Κάνεις μεγάλο λάθος, είναι πεντανόστιμη | intronews.gr