Η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου παρουσίασε τα τραγούδια της σε ένα live που έγινε στον Σταυρό του Νότου, με καλεσμένους αρκετούς φίλους της. Μία απουσία όμως ήταν ηχηρή και καθόλου συγκυριακή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πιλαφή, ο επί 10 χρόνια συζυγός της, με τον οποίο φαίνεται να έχουν χωρίσει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Μετά από αυτές τις φήμες λοιπόν, οι δημοσιογράφοι την περικύκλωσαν χθες προκειμένου να αποσπάσουν κάποια πληροφορία επί του θέματος, ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη αρκέστηκε μόνο στο να πει πως «Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά φιλάκια, αλλά έχω αργήσει».

Σε ερώτηση για το αν την ενοχλούν τα δημοσιεύματα για το διαζύγιό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Όχι μωρέ, τίποτα δεν με ενοχλεί».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν κάνει μαζί δύο παιδιά, δύο αγοράκια, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι και συνεργάτιδα του Πιλαφά στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ιδίως στο Six D.O.G.S., το γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 27 Ιουλίου στο Ηρώδειο και από τότε δεν τους έχουμε δει κάπου μαζί. Επιπλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον και εκεί δεν υπήρξε καμία αναφορά στον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμη: Όταν ο Νίκος Βέρτης έκανε το ΥΤΟΝ… εμβολιαστικό κέντρο: Η ανάμιξη του Ισραήλ, της Κύπρου και ενός διασώστη

Το ότι η ηθοποιός δεν απάντησε στους δημοσιογράφους σχετικά με τον χωρισμό, είναι απολύτως αναμενόμενο. Για να μιλήσεις για ένα διαζύγιο, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να το κάνεις και όχι σε μια φευγαλέα στιγμή που οι κάμερες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σου. Μη ξεχνάμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία και οφείλουν να προστατεύσουν.