Mετά τη τόση δημοσιότητα και τα άπλυτα στη φόρα για τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα συνεχίζουν να είναι αγαπημένο θέμα των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Τη σκυτάλη για ένα δημοσίευμα που τους θέλει να περνάει κρίση το ζευγάρι, πήρε η εφημερίδα New York Post.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν περνούν τη πιο ρόδινη φάση τους. Μπορεί να δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στην Αμερική, όμως έχουν ξεκινήσει ψίθυροι σχετικά με τα νυχτοπερπατήματα της Μαρκλ, στην Καλιφόρνια. Εν απουσία του Χάρι, προφανώς.

Το εν λόγω δημοσίευμα που υπογράφει η Πετρονέλα Γουάιτ, αναφέρει ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός αφήνει πολλές φορές μόνο στο σπίτι τον Χάρι για να διασκεδάσει με την παρέα της στο Λος Άντζελες. Συμπληρώνει, δε, πως στέλνει απεγνωσμένα μήνυμα σε φίλους για να κάνουν παρέα. 

«Οι φίλοι μου που βρίσκονται στο περιβάλλον των Χάρι και Μέγκαν βλέπουν συνέχεια τη δούκισσα του Σάσεξ σε διάφορα πάρτι. Περιέργως, έχει την τάση να αφήνει τον Χάρι μόνο στο σπίτι», έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter.

Μαρκλ

Χάρι – Μαρκλ: Ζητάνε τη δημοσιότητα κάνοντας παρέα μόνο με διάσημους

Στο μεταξύ και οι δύο επικρίθηκαν από τον Τιμ Ντίλον, λέγοντας αρχικά για την Μαρκλ πως προσπαθεί συνεχώς να τραβάει τη δημοσιότητα πάνω της. Αλλά και ο σύζυγός της, δούκας του Σάσεξ κάποιες φορές την ακολουθεί στα πάρτι.

«Το μόνο που θέλουν ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του Μέγκαν είναι να κάνουν παρέα με διασημότητες. Ήμουν σε ένα πάρτι τις προάλλες και μιλούσα με κάποιον γι’ αυτούς. Η Μέγκαν έστελνε συνεχώς γραπτά μηνύματα στο άτομο με το οποίο ήμουν εκεί… Λειτουργούν σαν σταρ ενός ριάλιτι χαμηλού επιπέδου» και συμπλήρωσε:

«Στο πάρτι με όσους μιλούσα, μου έδειχναν τα μηνύματα της δούκισσας του Σάσεξ με τα οποία τους παρακαλούσε να κάνουν “παρέα”».

Χάρι – Μαρκλ βάζουν τέλος στα ντοκιμαντέρ και τα βιβλία-καταγγελίας για την βασιλική οικογένεια

Πηγές λένε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ελπίζουν ότι το 2023 θα είναι το «έτος συμφιλίωσης» τους με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix αλλά και των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, «Spare».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Μetro, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πιθανό να παραμείνουν πίσω από τις κάμερες.

Από τότε που δήλωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική ζωή το 2020, το ζευγάρι έχει επικρίνει τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Πολλοί πλέον ελπίζουν ότι η απόφαση αυτή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα γλιτώσει
τη βασιλική οικογένεια από περαιτέρω «πόνο» και «φασαρία». Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν ότι η απόφασή τους αυτή οφείλεται στο ότι έχουν ξεμείνει από υλικό, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Netflix, με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να μιλούν για τη ζωή τους στο παλάτι, αλλά και την κυκλοφορία του Spare.