Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωσε μία 17χρονη, σε σπίτι στην οδό Σμύρνης στο κέντρο της Αθήνας. Ένας 42χρονος Πακιστανός κατηγορείται πως βίασε την 17χρονη φίλη του το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (17/5) υπό την απειλή μαχαιριού.

Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν η νεαρή κοπέλα πήγε στο σπίτι του 42χρονου. Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας φαίνεται πως γνωρίζονταν και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Σε ανύποπτο χρόνο και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 42χρονος Πακιστανός πήρε ένα μαχαίρι και το έβαλε στο λαιμό της.

Τα όσα ακολούθησαν μετά ήταν σκέτος εφιάλτης. Σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 42χρονος Πακιστανός την ανάγκασε να γδυθεί και τις έδινε εντολές για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Η νεαρή ήταν σε κατάσταση σοκ και υπέμενε το βασανιστήριο, ικετεύοντάς τον ταυτόχρονα να σταματήσει.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο 42χρονος Πακιστανός την ώρα των πράξεών του φωτογράφιζε τη νεαρή κοπέλα. Όπως προκύπτει, ήθελε να την εκβιάζει αφ’ ενός για να μη μιλήσει, αφ’ ετέρου για να μπορεί να την εκβιάσει ώστε να επαναλάβει την πράξη του υπό την απειλή της δημοσίευσης των φωτογραφιών.

Η 17χρονη κοπέλα απελευθερώθηκε μετά από τρεις με τέσσερις ώρες. Σε άθλια κατάσταση πήγε στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το περιστατικό, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς των Αρχών. Σημαντική αστυνομική δύναμη έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σπίτι επί της οδού Σμύρνης και τον συνέλαβαν.  

Κατά την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκε το κινητό του δράστη, όπου κατά πληροφορίες βρέθηκαν οι φωτογραφίες της νεαρής. Σε βάρος του 42χρονου Πακιστανού που φέρεται να βίασε την κοπέλα, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ταυτόχρονα, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να ενταχθεί στη δικογραφία η αντίστοιχη γνωμάτευση, που θα «δέσει» ακόμη περισσότερο τους ισχυρισμούς της 17χρονης.