Ομόφωνα αθώα έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την Ειρήνη Μελισσαροπούλου συντασσόμενο απολύτως με την εισαγγελική πρόταση.

Η Ειρήνη Μεισσαροπούλου συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης και η υπόθεση της συντάραξε τότε την ελληνική κοινωνία και έλαβε διεθνείς διαστάσεις.

Η υπόθεση της ωστόσο, έπρεπε να εκδικαστεί και στην Ελλάδα καθώς έτσι συμβαίνει με τις υποθέσεις Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στο εξωτερικό.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη. Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωση της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητα της», σημείωσε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκη Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε πως «η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία».