Παραλίγο τραγωδία στην Ταϋλάνδη. Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα αλλά αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται ένας τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ να ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping.

Οι αυτόπτες μάρτυρες όμως παρακολούθησαν ένα απίστευτο περιστατικό, καθώς το σκοινί κόπηκε και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο νερό.

Για καλή του τύχη ανασύρθηκε σώος και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως της γλίτωσε με ελαφρά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο στήθος και στους πνεύμονές του.

Ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο με έδρα το Χονγκ Κονγκ ισχυρίστηκε πως το πάρκο δραστηριοτήτων αποζημίωσε τον Μάικ μόνο για το κόστος της εμπειρίας bungee jumping και για το κόστος της υπηρεσίας επειγόντων εξωτερικών ιατρείων.

Οι φωτογραφίες μετά το περιστατικό δείχνουν τον άνδρα από το Χονγκ Κονγκ να κουτσαίνει και να δέχεται τη βοήθεια των παρευρισκομένων. Σε άλλες φωτογραφίες, ο τουρίστας δείχνει την μελανιά που έχει προκληθεί στη μασχάλη του, ένα από τα πρώτα μέρη του σώματός του που ήρθαν σε επαφή με το νερό.

Bungee Jumping
Bungee Jumping