Μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν η σύλληψη του 48χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 27χρονης συντρόφου του, η οποία είναι μάλιστα έγκυος στον 9ο μήνα. Ο πετυχημένος επιχειρηματίας διαμαρτύρεται έντονα στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Κυριακής (29/10), ενόσω εκείνος έπινε το ποτό του με φίλους του στη Γλυφάδα. Σημειώνεται πως σχεδόν 20 ώρες πριν από αυτή την έξοδο είχε σημειωθεί το καταγγελλόμενο περιστατικό και ο γιος του γνωστού εφοπλιστή αρχίζει να βρίζει ασταμάτητα τους αστυνομικούς.

«Ρε μ@@@κες, κ@@@μπατσοι, θα μου σπάσετε το χέρι ρε, ρε μ@@@κες δεν είμαι κανάς εγκληματίας», ακούγεται να λέει ο 48χρονος τη στιγμή της σύλληψής του.

Η σύλληψη του 48χρονου πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Η εκδοχή της κοπέλας του 48χρονου

Σύμφωνα με την εκδοχή της κοπέλας, το ζευγάρι είχε κανονίσει μία σαββατιάτικη έξοδο. Ένα δείπνο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και όλα ήταν φυσιολογικά. Εντελώς ξαφνικά η σύντροφός της παρουσίασε μία μεταστροφή στη συμπεριφορά του.

Η 27χρονη παρατήρησε πως ο αγαπημένος της παρέμεινε για περίπου 15 με 20 λεπτά στην τουαλέτα, ενώ λίγο αργότερα είπε στη σύντροφό του πως προέκυψε μία δουλειά, για την οποία θα έπρεπε να παραμείνει μόνος του για περίπου μισή ώρα.

Γι’ αυτό τον λόγο, ουσιαστικά την έδιωξε από το σπίτι του στα νότια προάστια, με την 27χρονη να συμφωνεί ν’ αποχωρήσει λέγοντας πως θα έκανε μία βόλτα με το αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η κοπέλα, ο σύντροφός της κατέβηκε και με το δικό του αυτοκίνητο τη βρήκε και της ζήτησε μετ’ επιτάσεως να μπει στο δικό του αμάξι.

Αυτή υπάκουσε και όταν του ζήτησε εξηγήσεις για όλα αυτά, εκείνος φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά και να τη χτύπησε, προκαλώντας της εκχυμώσεις σε χέρια και πόδια. Έπειτα την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.

Ένας γείτονας κάλεσε το ΕΚΑΒ και η 27χρονη μεταφέρθηκε σε μαιευτήριο προκειμένου να εξακριβωθεί αν το μωρό της είναι καλά στην υγεία του. Λίγες ώρες αργότερα, προχώρησε σε καταγγελία και το βράδυ της περασμένης Κυριακής, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο 48χρονος αναμένεται να απολογηθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο 48χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν είναι ζευγάρι πλέον με την κοπέλα και σα να μην έφτανε αυτό προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή.