Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως ο βρετανικός Τύπος, ο οποίος αναφέρει ότι ο ίδιος ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν που είπε στον γιο του, Χάρι να μην φέρει μαζί του την σύζυγό του, Meghan Markle στο Μπαλμόραλ, όπου τα στενά άτομα της Βασίλισσας Ελισάβετ της είπαν το τελευταίο αντίο.

Οι ψυχρές σχέσεις της Βασίλισσας με την νύφη της, δεν ήταν κάτι το κρυφό. Η Ελισάβετ θεωρούσε υπεύθυνη την Meghan για την απόφαση του εγγονού της, Χάρι, ο οποίος παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι το οποίο ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, έτυχε να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, ενώ όλοι περίμεναν τον Χάρι να έρθει να ζει την αγαπημένη του γιαγιά, προκάλεσε αναστάτωση όταν ανακοίνωσε ότι ταξιδεύει προς το Μπαλμόραλ μαζί με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage, το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του και του ζήτησε να μην φέρει τη Μέγκαν.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Του επισημάνθηκε ότι η [σύζυγος του Γουίλιαμ] Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ -διάδοχος του θρόνου πλέον επισήμως – επέστρεψε στο Ουίνδσορ χωριστά από τον Χάρι σε άλλη μια ένδειξη του ρήγματος που χωρίζει τα δύο αδέλφια.