Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο βίντεο με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε αναφορές στο μέρος που μεγάλωσε ο νέος υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στη σύγκριση που πρόβαλε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας τα εξής: «Όταν έχεις μεγαλώσεις στην Εκάλη, άσε και λίγο την κλάψα, στο λέω εγώ που μεγάλωσα επίσης στην Εκάλη, αλλά δεν έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω χάσει τους γονείς μου, γεννήθηκα και μεγάλωσα Εκάλη, ξεκίνησα φτωχός και τη δική μου επιχείρηση».

«Μπήκα στην πολιτική, δεν άρχισα ποτέ την κλάψα, ότι με κυνήγησε το παραδικαστικό σύστημα και από το παραδικαστικό μπήκα στη Goldmans Sachs, να είμαστε λίγο συνεννοημένοι.

Έχει καλούς επικοινωνιολόγους, έχει ενδιαφέρον που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εναλλακτική έναν άνθρωπο ό,τι πιο αντίθετο σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να φανταστεί κανείς» σημείωσε επίσης.

«Ως προς την κλάψα, θα του συνιστούσα πολύ ευγενικά, αγαπητέ κ. Κασσελάκη μπείτε με τις πολιτικές σας ιδέες, αφήστε την κλάψα, στην Εκάλη καλά μεγαλώσατε» τόνισε παράλληλα.

Συνεχίζοντας, ο υπουργός Εργασίας επισήμανε πως «για υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει σήμερα κάποιος κύριος που έχει ζήσει το American Dream.

Αν κατάλαβα καλά από αυτά που είπε ο κ. Κασσελάκης, πήγε στην Αμερική φτωχός αλλά μετά από 10 χρόνια μπόρεσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο, για να αγοράσει πλοίο. Άρα στη δεκαετία, έκανε μία μεγάλη περιουσία. Αυτή είναι η δυάνμη του καπιταλισμού, θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη».

«Εγώ έχω αποφύγει να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο που αφορά στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Η ενσάρκωση του αμερικάνικου ονείρου και της επιτυχίας του καπιταλιστικού συστήματος είναι ο κ. Κασσελάκης» είπε καταληκτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.