Στόφα… πολιτικού ηγέτη και υψηλές βλέψεις φαίνεται πως είχε από μικρός ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος.

Ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, μίλησε σήμερα στο MEGA για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο από την παιδική ηλικία του γιου του.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το… μεράκι», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του.

Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network».