Ο Παναθηναϊκός έμαθε τι εμπόδιο έχει στο Champions League, ο Ολυμπιακός στο… περίπου αναφορικά με το Europa League αφού θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να μάθει οριστικά τον αντίπαλό του. Ήταν η σειρά του Conference League να αποκτήσει «οδικό χάρτη». Κάπως έτσι, ΠΑΟΚ και Άρης γνωρίζουν πια τους περιμένει ως πρώτο εμπόδιο στην προσπάθεια τους για ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θα είναι η αντίπαλος του Δικεφάλου στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Πρόκειται για την Κυπελλούχο Ισραήλ που κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με 3-0 την Μακάμπι Νετάνια στον τελικό, ενώ αναδείχτηκε 7η στο πρωτάθλημα Ισραήλ, με απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες. Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στην Τούμπα, ενώ το δεύτερο στις 3 Αυγούστου στο Ισραήλ.

Ο Άρης από την πλευρά του και στο πλαίσιο του ίδιου γύρου, θα αντιμετωπίσει είτε την Αραράτ από την Αρμενία είτε την Εγνατία από την Αλβανία. Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου εκτός έδρας, ενώ το δεύτερο στις 3 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης.