Αραντίνα – Κάντιθ το ματς, για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου στην Ισπανία. Οι γηπεδούχοι είναι μια ταπεινή ομάδα της Δ’ Κατηγορίας. Και αυτή ήταν η μεγάλη στιγμή τους φέτος, με αντίπαλο την 16η στην κατάταξη την τρέχουσα στιγμή ομάδα της La Liga.

Πριν από τη σέντρα, οι ουρανοί, κατά το κοινώς λεγόμενο, άνοιξαν. Με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να γεμίσει μικρές λιμνούλες. Πρόβλημα; Προφανώς. Πόσο μάλλον καθώς μιλάμε για ένα μικρό κλαμπ με πενιχρά μέσα αποστράγγισης των υδάτων.

Ένα μικρό κλαμπ ναι, αλλά με μεγάλη καρδιά! Οι άνθρωποι της Αραντίνα πήραν προστατευτικά κάγκελα χρησιμοποιώντας τα σαν σκούπα σε μια προσπάθεια να διώξουν το νερό και να μπορεί να γίνει το ματς!

Το βίντεο που μας έρχεται από την Ισπανία είναι απολαυστικό:

Δεν φανταζόμαστε πως θα σας εκπλήξουμε αν σας πούμε πως η φιλότιμη προσπάθεια αυτή στέφθηκε από απόλυτη… αποτυχία. Ακόμα κι έτσι πάντως, το παιχνίδι μπόρεσε τελικά να ξεκινήσει κανονικά.

Και οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, νικώντας 2-1 και παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Copa del Rey. Άλλος τα έκανε μούσκεμα τελικά!