Μόλις 15 ετών – το Νοέμβριο θα γίνει 16. Αγωνίζεται στη β’ ομάδα της Γκενκ (Jong Genk) στο Βέλγιο, στη Β’ Κατηγορία. Και ένα κυρίως έχουμε να πούμε: Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ευλογημένος με ταλέντο που έχουν μόνο λίγοι. Εκλεκτοί.

Το Ελληνόπουλο αυτό του εξωτερικού σκαρώνει τη μια ομορφιά μετά την άλλη φέτος που έχει βγει στο προσκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Άπαντες πλέον κατανοούν γιατί οι μυημένοι έλεγαν πως είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Γιατί δηλαδή θεωρείται ένα από τα τοπ ταλέντα αυτή τη στιγμή στο Βέλγιο, μια χώρα που δουλεύει απίστευτα καλά στην παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών.

Να, δείτε, απολαύστε πιο σωστά, το γκολ που έβαλε χθες ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στη νίκη με 3-1 στο γήπεδο της Ντέντερ:

Δείτε και τι γκολάρα είχε βάλει ο Κωνσταντίνος Καρέτσας τις προάλλες:

Να πούμε πως ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες του Βελγίου. Αλλά οι ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές τον έχουν πλησιάσει για να τον πείσουν να επιλέξει τελικά τη «γαλανόλευκη». Το παραδέχτηκε και ο ίδιος πως του έχει γίνει κρούση.

Μια ή άλλη, ο νεαρός άσος της Γκενκ δεν πρόκειται να βιαστεί. Κρατάει ανοιχτές και τις 2 πόρτες και θα επιλέξει όταν έρθει η ώρα των Ανδρών – δεν τον δεσμεύει άλλωστε το που (θα) παίζει νωρίτερα.