Για να στηρίξουν τους χούλιγκαν που διώκονται στην Ελλάδα, μετά την δολοφονική επιδρομή στην Νέα Φιλαδέλφεια, σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών από ομάδες της Κροατίας, κάνουν έρανο.

Οι «Bad Blue Boys» αρχίζουν και κινητοποιούνται και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν, σχετικά με την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, επανέρχονται και προσπαθούν να βοηθήσουν τους ταραξίες που συνελήφθησαν έξω από την OPAP Arena.

Με ανάρτησή τους στα social media, ανακοίνωσαν ότι χρειάζονται δωρεές, ώστε να υποστηρίξουν τους συντρόφους τους με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece), «με σκοπό την την παροχή νομικής βοήθειας στους κρατούμενους φίλους μας».

Όπως τονίζεται, «Οι δωρεές μπορούν να αφεθούν στο Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37) Δευ-Παρ 12-8 μ.μ. και Σάββατο 10-3 μ.μ. ή με τραπεζικό έμβασμα».

Σημειώνεται δε, ότι οι οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας, σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους προς τους BBB.

Οι Kohorta, ο σύνδεσμος της Όσιεκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα όσα έλεγαν στη δική τους ανακοίνωση οι οπαδοί της Ντινάμο. Θυμίζουμε ότι σε χθεσινή τους (10.08) ανακοίνωση, οι “Bad Blue Boys” έκαναν λόγο για… διαστρέβλωση της πραγματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ. και τα ΜΜΕ της Ελλάδας και της Κροατίας.