Αν κάτι χαρακτήρισε τη βραχύβια πρωθυπουργία του Μπόρις Τζόνσον ήταν τα σκάνδαλα εν μέσω πανδημίας (που εντέλει οδήγησαν και στην πτώση του) και φυσικά η χαρακτηριστική του… κόμη. Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα δυτικά, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την τέως καγκελάριο της Γερμανίας να βγαίνει από γνωστό αρτοποιείο της γειτονιάς της με… ανέμελο μαλλί, ψωνίζοντας διάφορες λιχουδιές.

Η Άνγκελα Μέρκελ αγόρασε τα αγαπημένα της κουλουράκια με κανέλα, και όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα, δεν προορίζονταν μόνο για την ίδια και τον σύζυγό της, αλλά και για κάποιους εκλεκτούς φίλους.

H κάμερα απαθανάτισε την 68χρονη τέως καγκελάριο με το αγαπημένο της -θρυλικό- φούξια σακάκι και πέρλα στο λαιμό. Το μαλλί της, όμως, ήταν τόσο ατίθασο, που θύμιζε αυτό του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον με τους χρήστες του twitter να το σχολιάζουν χιουμοριστικά.

”Το χτένισμά της φαίνεται λίγο άγριο. Σαν να έπεσε από το κρεβάτι και να μπήκε κατευθείαν στο αρτοποιείο”.

https://twitter.com/Kathleen0277/status/1630461081293291521

”Η κ. Μέρκελ αρχίζει να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Μπόρις Τζόνσον”, σχολίασε εύστοχα ένας χρήστης. ”Αυτή δεν είναι η Μέρκελ, είναι σίγουρα ο Μπόρις Τζόνσον”.

https://twitter.com/Thomas_aus_XYZ/status/1630501123164450820