O Elon Musk, μετά από το «πάγωμα» της εξαγοράς του Twitter, αναμένεται να μιλήσει με τους υπαλλήλους της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης και να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για την πλατφόρμα. Πρόκειται να απαντήσει σε ερωτήσεις εργαζομένων για περίπου μία ώρα σε μια διαδικτυακή συνάντηση στο Twitter.

Εκτός από την επανάληψη του ενδιαφέροντός του για την ιδιοκτησία της εταιρείας και την άποψή του για τη σημασία της, είναι πιθανόν να μιλήσει για την εξ αποστάσεως εργασία. Πρόσφατα είχε αναστατώσει με τις δηλώσεις του, καθώς είχε πει στους υπαλλήλους της Tesla και της SpaceX, να περνούν 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο. Αυτές οι απόψεις του φαίνεται να αναστάτωσαν τους υπαλλήλους του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σε περίπτωση που προκύψει το θέμα, αναμένεται να πει στους υπαλλήλους του Twitter ότι τα σχόλια αφορούν κυρίως ορισμένα στελέχη και ότι πολλοί μηχανικοί στις εταιρείες του εργάζονται ήδη εξ αποστάσεως. Ακόμα μπορεί να αποκαλύψει την στρατηγική και το πλάνο του για το Twitter, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της διαφήμισης και των συνδρομών.

Πιθανόν είναι να τονίσει την ανάγκη η πλατφόρμα να μην βασίζεται μόνο στις διαφημίσεις, και να έχει πολλαπλές ροές εσόδων, με διαφημίσεις και συνδρομές ανάμεσά τους, είπε μια πηγή στην Wall Street Journal.

Οι μετοχές του Twitter, πάντως, σημείωσαν άνοδο περίπου 5% στις συναλλαγές μετά το ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις αναμενόμενες δηλώσεις του Musk. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα μείνει στην συμφωνημένη αγορά της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που ανέρχεται στα 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό έχει να κάνει με την αξία της μετοχής, που είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Από τότε που συμφώνησε τον Απρίλιο, η συμφωνία έχει μετατραπεί σε «θρίλερ». Ο Musk αμφισβήτησε την εκτίμηση του Twitter για το πόσοι από τους χρήστες του είναι ψεύτικοι και την περασμένη εβδομάδα απείλησε να ακυρώσει την εξαγορά, κατηγορώντας την εταιρεία ότι δεν συμμορφώθηκε με το αίτημά του να του παρέχει πληροφορίες για ανεπιθύμητους λογαριασμούς.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Elon Musk: «Παγώνει» την συμφωνία για εξαγορά του Twitter αλλά «παραμένει προσηλωμένος» στην απόκτησή του

Elon Musk: Προτείνει χαμηλότερη τιμή για την αγορά του Twitter – Η απάντηση του με poop emoji που εξόργισε

Elon Musk: Κάνει πίσω στην εξαγορά του Twitter; – Άρχισε τις απειλές