Το πράσινο φως έχει δοθεί εδώ και καιρό για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Monster» του Netflix, το πρώτο μέρος του οποίου παρουσίασε τη δράση του serial killer, Τζέφρι Ντάμερ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστορία του Ντάμερ έγινε η τρίτη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά της streaming πλατφόρμας, από τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της. 

Το σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν άλλες δύο σεζόν, με το Netflix να κάνει τα αποκαλυπτήρια για την επόμενη ιστορία του, δίνοντας το teaser στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τα αδέρφια Lyle και Erik Menendez, που έγιναν παγκόσμιο θέμα στα μέσα ενημέρωσης, το 1990, αφού καταδικάστηκαν δύο φορές για τη δολοφονία των γονιών τους. 

Την πρώτη φορά οι ένορκοι κατέληξαν σε αδιέξοδο, ενώ τη δεύτερη τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και συνωμοσίας για διάπραξη φόνου. Οι Lyle και Erik Menendez υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι είχαν υποστή σεξουαλική κακοποίηση και είχαν απειλήσει να εκθέσουν τον πατέρα τους για τις φρικτές πράξεις του. Ωστόσο σκότωσαν κι αυτόν και τη μητέρα τους, γιατί φοβόντουσαν για τη ζωή τους. 

Η οικογένεια που ζούσε στο Μπέβερλι Χιλς ήταν εύπορη, με τους εισαγγελείς τότε να υποστηρίζουν πως τα δύο αδέρφια ήθελαν να επωφεληθούν και να αποκτήσουν την περιουσία των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του πατέρα τους.  Η υπόθεση χτύπησε τη «χορδή» των Αμερικανών, τραβώντας τη προσοχή του κόσμου, αφού τι καλύτερο από δύο λευκούς πλούσιους που κατέληξαν με ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

Το Netflix απέκτησε αποκλειστική πρόσβαση στους Lyle και Erik Menendez για μια επερχόμενη ταινία ντοκιμαντέρ, πράγμα που σημαίνει πως μια ακόμη επιτυχία είναι προ των πυλών. 

Όσον αφορά τα νέα επεισόδια, θα χρειαστεί λίγη υπομονή ακόμα αφού θα «προσγειωθούν» στο Netflix, το 2024.