Μέχρι πριν μερικούς μήνες, ο Νίκος Παππάς ήταν ένα όνομα που ακουγόταν έντονα για να κοντράρει τον Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο της Αθήνας. Εν τέλει, παρότι το κυνήγησε, δεν βρήκε πλήρη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατηύθυνε την στήριξη στον Ζαχαριάδη.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ο πάντοτε λαλίστατος και με μπόλικες πολιτικές τοποθετήσεις Νίκος Παππάς, κλήθηκε να σχολιάσει αυτό που γίνεται με τον Στέφανο Κασσελάκη και την lifestyle αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει και άφησε αιχμές για τα ΜΜΕ.

«Είναι μια επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται από τα συστημικά μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς απαντώντας στη Ζαρίφη για το πώς κρίνει αυτή την αποτύπωση.

«Είχα μία συνομιλία με τον Κασσελάκη και μου φάνηκε προοδευτικός, ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Γιώργος Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ Μακμπέθ ή για το οτιδήποτε… Γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της;

Νομίζω ότι είναι δικός σας κατασκεύασμα όλο αυτό. Προφανώς έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είναι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική, σε καλά κολέγια, σε μια καλή ποιότητα ζωής και σε υψηλή κοινωνική τάξη. Κι αυτό δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθισεί κι έχει να κάνει με την Αριστερά, βιώνουμε μια προκατάληψη. Το βίωσα κι εγώ με τη δική μου υποψηφιότητα. Α έχει τζιπ, α έχει σπίτι. Τα αγαθά είναι για όλους, οι αξίες μένουν».