Ο μοναχός Επιφάνειος –τον οποίο υποδύεται ο Γιάννος Περλέγκας– είναι ο άνθρωπος που θα στραφούν η Στάσα και ο Γιωργίκης για να βοηθήσουν τα παιδιά τους… χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία παίρνει μία σημαντική απόφαση παρά τη θέλησή της

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη σύγκρουση η οποία την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέληση της.

Η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέση τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα.

Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του. Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου.

Η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, για να σώσει το παιδί της.