O Ηλίας Γκότσης, στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα.

Ο νικητής του 2018 εμφανίστηκε στο πλατό και ξεκίνησε να αναφέρεται στο γεγονός πως είδε σαν δουλειά η εμπειρία του στο παιχνίδι και δήλωσε πως είναι ένας «απολυμένος» διότι άφησε πολλά πράγματα στην Ελλάδα για να παίξει.

Αναφέρθηκε επίσης και στις κουβέντες που έκανε με τους άλλοτε συμπαίκτες της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μαρτίκας μού είχε πει πρέπει κάπως να βγάλουμε το ψωμάκι μας».

«Όλοι έχουν κλέψει φαγητό»

Τόνισε παράλληλα πως δε υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν έχει κλέψει φαγητό δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Θέλω να βγάλω έξω την παραγωγή, αλλά αυτοί οι ντόπιοι που λέμε, είναι μια ομάδα σεκιούριτι που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας περιορίζει. Από εκεί και πέρα, κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο.

Μπορεί να τάζουν από λεφτά, ρούχα μέχρι και κανά δυάρι στη Γλυφάδα που λέει ο λόγος, άλλοι μένουν απλά στο φαγητό παρακαλώ. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν έχει προσπαθήσει να βρει. Όλοι έχουν φάει και όταν λέμε φάει εννοούμε ότι τρώμε ένα σάντουιτς μισό που πρέπει να το μοιραστούν 4-5 άτομα».

«Όσοι γνώριζαν για το χαρτάκι, σιώπησαν»

Στη συνέχεια περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη τελικά με το χαρτάκι και την περιβόητη λίστα με τα ψώνια που του χρέωσαν, αναφέροντας πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με αυτό εξ αρχής, καθώς όπως ανέφερε, κανένας ντόπιος δεν θα τους έφερνε κάτι χωρίς αντάλλαγμα, όπως και τελικά έγινε.

Μάλιστα, όταν πια στο επίμαχο Συμβούλιο τους επισκέφθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους ενημερώσει για την παραβίαση κανόνων του παιχνιδιού, κανείς από όσους γνώριζαν ότι δεν έγραψε εκείνος το χαρτάκι δεν παρενέβη και έτσι μετά από δύο ημέρες παραμονής στο ξενοδοχείο, τον ενημέρωσαν πως βρίσκεται πια εκτός Survivor.

«Έκλεψαν από τον Ατζούν κολόνιες και σαπούνια»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περιβόητη κλοπή διαφόρων αντικειμένων από το σπίτι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο όπου είχαν βρεθεί οι παίκτες πριν από μέρες.

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ξεκάθαρη. Ο ίδιος είπε ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρείτε κάτι κάτω να φάτε κι είναι λογικό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα ο απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπά κινητό γιατί αυτό αλλοιώνει το πρόγραμμα και συμφωνήσαμε όλοι ότι όποιος πιάσει κινητό είναι εκτός Survivor. Για φαγητό δεν υπήρχε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και κατηγορήθηκε από μερικές εκπομπές ότι εγώ κι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιές. Εμπλέκομαι σε όλα… Δεν ήταν φρυγανιές.

Ο κ. Ατζούν μας κέρασε όλους από ένα κομμάτι cheesecake κι είχε δώσει κι ένα κομμάτι στην παραγωγή, οπότε φεύγοντας κάποιοι παίκτες -εκτός από το κομμάτι cheesecake που πήραν από την παραγωγή- πήγαν στο μπάνιο και πήραν τα σαπούνια και την κολόνια. Δεν ξέρω τι φορά, αλλά μυρίζει ωραία», αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.