Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδιαΠαρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες. Δευτέρα και Τρίτη ακούστε προσεκτικά ό,τι σας λένε και πείτε λιγότερα. Υποσχέσεις, αμφισβητήσεις, λόγια και σχόλια. Ταξίδια και μετακινήσεις. Με υπομονή και ψυχραιμία.

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Σύνθετο το τέλος του Ιουνίου αλλά και το ξεκίνημα του Ιουλίου. Απαντώ αμέσως το γιατί. Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Ερμής από την ευνοική για σας θέση που κατείχε στους Διδύμους περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Αρχίζει η αλλαγή ρυθμών στην καθημερινότητά σας και δυσχερένονται η συνενόηση και η επικοινωνία, ενώ κάποια ταλαιπωρία μπορεί να υπάρξει και από τα διάφορα μέσα της. Διαδίκτυο, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμοί κτλ. Ταξίδια και μετακινήσεις από τις 28 και μετά, όπως και σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια και ό,τι αφορά στο παιδί θέλει την προσοχή σας. Εξοικειωθείτε με την ιδέα των καθυστερήσεων και κάποιον αναβολών σε αυτά που περιμένετε και επιδιώκετε. Να είσαστε πιο συγκεντρωμένοι στα βασικά και επειδή στις 3 Ιουλίου θα υπάρξει μια Πανσέληνος που σας αφορά, καλό θα είναι τώρα και στις πιο ευνοϊκές ημέρες να δράσετε πιο υποστηρικτικά στην δουλειά, τα οικονομικά αλλά και το γάμο και την αισθηματική σας σχέση.

Tip: Πιο ευνοϊκές για τις σχέσεις, τα οικονομικά, τις σπουδές, τα ταξίδια οι πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας. Λιγότερο αλλά ευνοικές και αυτές από Παρασκευή βραδάκι έως και Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Με εναλλαγή από το… ζεστό στο κρύο -τόσο από πλευράς διάθεσης, κούρασης και εναλλαγής των γεγονότων και των καταστάσεων που αντιμετωπίζετε-φτάνει στο τέλος του και ο Ιούνιος. Το πρώτο θετικό αυτής της εβδομάδες είναι το ότι σας φέρνει όλο και πιο κοντά προς το τέλος αυτού του μεταβατικού διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στις 21η Μαΐου και λήγει τυπικά στις 10 Ιουλίου. Λίγο πριν, λίγο μετά, λίγη σημασία έχει αφού αυτό το Καλοκαίρι θα φανεί απελπιστικά λίγο και μικρό για τους περισσότερους από μας. Σύνθετη και αυτή η εβδομάδα. Λίγο πιο βατή στο ξεκίνημα της – εννοώ την Δευτέρα και την Τρίτη – και πιο ρευστή, κουραστική και απαιτητική προς το μέσο της. Στο μέσο της όμως και συγκεκριμένα την Τετάρτη κάνει πιο φιλικό σε σας στον Ερμή και αυτό μπορεί να απαλύνει κάπως – μέσω επιχειρημάτων και συμβιβαστικού διαλόγου – διαφορές και αντιθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει – ή να προκύψουν- στο γάμο, την αισθηματική σας σχέση και τις συνεργασίες και τους ανταγωνισμούς; Βεβαίως σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον τώρα το δείχνουν πιο καθαρά.

Tip: Το σπίτι με τις ανάγκες του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής, ακίνητα, περιουσιακά και συγγενείς, ρίχνουν βάρος με κάποιον τρόπο. Πιο προσεκτικά παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή βραδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετά και όπως φαίνεται και αυτή η εβδομάδα, από το ξεκίνημά της έως και το μέσον της είναι περισσότερο ευνοική για σας. Μεγαλύτερη κινητικότητα και δράση σε όλα τα επίπεδα θα έχουν οι δύο πρώτες καθώς ο Ερμής παραμένει ακόμα στο ζώδιό σας. Αυτές προσφέρονται περισσότερο για συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ό,τι σχετίζεται με το Διαδίκτυο, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, αγοραπωλησίες, σύσφιξη χρήσιμων και ευχάριστων σχέσεων. Την Τετάρτη ο Κυβερνήτης Ερμής – και Κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ο πλανήτης που έχει κοινά χαρακτηριστικά με ένα ζώδιο και δρα σαν να βρίσκεται στο “σπίτι” του – περνάει στον Καρκίνο. Καλή θέση και να συμβάλει στην αξιοποίηση και προώθηση των όποιων ταλέντων και δυνατοτήτων σας, όπως του εμπορικού δαιμονίου που διαθέτετε. Δευτέρα και Τρίτη δεν ενδείκνυνται μόνο γι’ αυτό αλλά έχουν και μια μεγαλύτερη εύνοια για τις διάφορες σχέσεις, τα ραντεβού, τις γνωριμίες και τα αισθηματικά σας γενικότερα. Όμως από την Τετάρτη έως το μεσημέρι της Παρασκευής είσαστε σε… ουδέτερο έδαφος.

Tip: Φυσικό εσείς του Μάη να είσαστε περισσότερο “ταλαιπωρημένοι” λόγω Κρόνου. Όλοι σας όμως θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Είναι γνωστό ότι η περίοδος των γενεθλίων μας είναι ιδιαίτερη καθώς αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα, επιθυμίες, φιλοδοξίες και απώλειες πάσης φύσεως. Η νευρικότητα, η αναμονή ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να είναι καλό, σίγουρα μας κάνουν λίγο στην… τσίτα. Όσα παράπονα έχετε από το παρών σας, θα σας θυμίσω τα γενέθλια του 2018, 2019 και 2020 και φαντάζομαι ότι τώρα θα είσαστε καλύτερα. Η εβδομάδα αυτή είναι σύνθετη, πιο γρήγορη, πιο επικοινωνιακή αλλά και με έντονη κούραση. Την Τετάρτη στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ερμής και κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Η ερχόμενη εβδομάδα – και συγκεκριμένα την Δευτέρα 3, Ιουλίου – θα χρωματιστεί από μία όχι εύκολη Πανσέληνο που θα γίνει απέναντι σας, στον Αιγόκερω. Σύντροφος νόμιμος ή όχι; Εδώ φαίνεται οι διαφορές που μπορεί αυτός και εσείς να έχετε. Να βλέπει ο ένας και να μην θέλει να δει ο άλλος. Αν αξίζει η σχέση μην απορρίψετε τον συμβιβασμό στη βάση της ειλικρίνειας.

Tip: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στις 3 στον Αιγόκερω, υπογραμμίζουν την ανάγκη να εξετάσετε με προσοχή της σχέση σας με συνεταίρους, συνεργάτες, πρώην, νυν και πιθανούς. Πιο ευνοϊκές: Από το απόγευμα της Τετάρτης έως το βραδάκι της Παρασκευής. Προσεκτικά Δευτέρα – Τρίτη 26,27.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Άντε να έρθει και να προχωρήσει αυτός ο Ιούλιος, να μπορέσετε να ανασάνετε κάπως κι εσείς, αφού από την 21η Μαΐου ιδιαίτερα τραβάτε με κάποιον τρόπο το καθημερινό… κουπί σας. Το καλό βέβαια είναι ότι αυτό το κουπί εδώ και εκεί έχει και μια καλή… ψάρια έτσι για να αντισταθμίζει την κούραση και να προχωράτε παρακάτω. Τυπικά το μεταβατικό και απαιτητικό αυτό το διάστημα που ξεκίνησε στον Μάη, κλείνει την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου περίπου, αλλά ακόμα θα απαιτηθεί μέχρι τότε προσπάθεια, προσοχή και υπομονή. Αυτή η βδομάδα είναι πιο βατή, πιο εύκολη και πιο αποδοτική, τόσο στην αρχή, όσο και προς το τέλος της. Πιο απαιτητική θα είναι από την Τετάρτη το μεσημέρι έως την Παρασκευή το βραδάκι. Σε αυτές τις ημέρες τηρήστε το μετρό και φανείτε περισσότερο ανεκτικοί, ακόμα και με αυτούς που μπορεί να σας βγάλουν από τα… ρούχα σας. Από την Παρασκευή το βράδυ έως και το βραδάκι της Κυριακής έχετε αρκετά θετικά παντού.

Tip: Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι από τη μία μεριά μια πηγή αντοχής και δύναμης, φτάνει να την χειριστείτε σωστά. Μην τσιμπάτε όμως σε προκλήσεις και διαφυλάξτε σχέσεις που θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Το “παιχνίδι” γενικώς αρχίζει και γίνεται κάπως πιο ενδιαφέρον, αφού από την Τετάρτη και μετά θα έχετε την… ευλογία του Ερμή που από τους Διδύμους περνάει στον Καρκίνο. Αυτό θα βοηθήσει μια σειρά πραγμάτων να τρέξουν κάπως πιο γρήγορα και πιο ευεργετικά. Αρχικά είναι η επικοινωνία και η καλύτερη συνεννόηση με τους γύρω σας αλλά και η επικοινωνία με τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο, σχετικές πλατφόρμες κτλ. Σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, ό,τι αφορά στο παιδί και την νεότητα σε καλύτερη εξέλιξη. Οι φίλοι, οι ομοιδεάτες, αυτοί με τους οποίους μοιράζεστε κοινές ιδέες, ενδιαφέροντα και συμφέροντα, ομάδες, λέσχες, πολιτικά κόμματα έχουν κάτι να προσφέρουν. “Παιχνίδι”, όπως έγραψα και στην αρχή θα συνεχίσει να γίνεται και με το χρήμα αλλά και με τον έρωτα με μια προϋποθέση και ιδιαιτερότητα. Αυτή είναι η μυστικότητα. Ίσως οι συνθήκες να το ορίζουν και να το απαιτούν. Έρωτας μπερδεμένος; Έρωτας που δεν έχει πάρει ακόμα σάρκα και οστά; Ερώτας σε απόσταση; Ο Ιούλιος θα δείξει.

Tip: Βοηθητικό μίνι διάστημα από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή μεσημέρι. Με ψυχραιμία και προσοχή από Παρασκευή έως και Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Ο Ιούνιος κλείνει τον κύκλο του σχετικά καλά για σας, αν και δεν λείπουν οι… αρρυθμίες που προκαλεί η δύσκολη θέση του Ερμή σε σχέση με το ζώδιό σας. Έστω όμως και με τις καθυστερήσεις, τις αναβολές και την κούραση και την ανησυχία που προκαλεί η ελαττωματική επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, αυτή η εβδομάδα έχει κάποια περισσότερα θετικά στοιχεία συγκριτικά με το ξεκίνημα της ερχόμενης. Αυτό γιατί τότε θα υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση εξαιτίας της Πανσελήνου που θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Με την δημιουργική Σελήνη στο ζώδιό σας, Δευτέρα και Τρίτη – 26 και 27 Ιούνη – μπορείτε να επιχειρήσετε βελτιώσεις, μετατροπές και ξεκινήματα στους τομείς στη ζωή σας που το χρειάζονται περισσότερο. Λιγότερο ή περισσότερο -και αυτό συνδέεται με το προσωπικό σας ωροσκόπιο- σε αυτήν την εβδομάδα όλοι σας, σε εργασία, οικονομικά, αισθηματικά και σχέσεις μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλύτερο. Προσπαθήστε το.

Tip: Από την Δευτέρα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης και από το βραδάκι της Παρασκευής έως και την Κυριακή είναι το πιο ευνοικό διάστημα της εβδομάδας αυτής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Ανήσυχοι; Κουρασμένοι; Προβληματισμένοι; Δικαιολογημένα το να περιμένετε να έρθει ο Ιούλιος, ο οποίος μετά τις 10 θα σας επιτρέψει να ζήσετε με άλλους ρυθμούς και κάπως διαφορετικά. Όμως μέχρι τότε αυτή βδομάδα, από την Τετάρτη σας δίνει μια πρώτη έστω και μικρή δόση εύνοιας. Από την Τετάρτη λοιπόν είναι ο Ερμής που αρχίζει να… φλερτάρει με το ζώδιό σας και να διευκολύνει σε έναν βαθμό τα διάφορα σχέδια αλλά και την καθημερινότητά σας. Μέσα από την επίδρασή του θα μπορέσετε να έχετε μια ώθηση σε σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μετακινήσεις, μια καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας, αλλά να τρέξουν καλύτερα και τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο και τα σχετικά. Αυτό το Καλοκαίρι και αυτή η εβδομάδα φυσικά απαιτεί προσεκτικότερη διαχείριση των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας αλλά και των σχέσεων σας, επαγγελματικών και πιο… τρυφερών. Βλέπετε η κόντρα της Αφροδίτης διαρκώς και αυτή του Άρη, έως τις 10 Ιουλίου θα τις δοκιμάσει αρκετά. Μην αμελείτε την υγεία.

Tip: Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή το βραδάκι έχετε το πιο σύνθετο διάστημα αυτής εβδομάδας. Το ευνοικό και το θετικό μπερδεύοηνται με το δύσκολο. Μετριοπάθεια και προσοχή λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και αρκετά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και ύστερα που ο Ερμής σταματά να βάζει εμπόδια και να δημιουργεί αργοπορίες. Από τους Διδύμους λοιπόν περνάει στον Καρκίνο. Αυτό θα σας λύσει κατά κάποιον τρόπο τα χέρια και θα προχωρήσουν πιο γρήγορα και πιο ικανοποιητικά μια σειρά πραγμάτων που σχετίζονται με: Συνεννόηση και καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας. Διαδίκτυο, πλατφόρμες, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, σπουδές, ό,τι σχετίζεται με το παιδί, μετακομίσεις και ταξίδια. Ρυθμίσεις λογαριασμών και πάσης φύσεως εγγράφων. Περισσότερη πελατεία αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Σταθερά στο πλευρό σας Άρης και Αφροδίτη γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον έρωτα. Είναι… καυτό αυτό το Καλοκαίρι, αλλά έχω να σας δώσω μια καλή συμβουλή. Από τώρα έως και τις 10 Ιουλίου, έχετε ένα πιο ευνοϊκό διάστημα. Τονώστε τον γάμο και την σχέση σας και αν υπάρχει αντικείμενο πόθου, πλησιάστε το. Από Παρασκευή έως και Κυριακή έχετε γενικώς μια… ρέντα.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας είναι φυσικό να νιώθετε και να είσαστε περισσότερο κουρασμένοι και προβληματισμένοι. Από την Τετάρτη και μετά όμως και για σας γίνεται κάτι καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Είναι φυσικό η αντίθεση του Ερμή από τον Καρκίνο σε σχέση με το ζώδιό σας – από τις 28 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου – να δημιουργεί μια ρευστότητα και μια γενικότερη… ακαταστασία σε σχέση με τους ρυθμούς της καθημερινότητας και τα σχέδιά σας, αλλά αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με το ξεκίνημα της επόμενης, από το απόγευμα της Τετάρτης και έως το βραδάκι της Κυριακής είναι πιο βατή και αποδοτική. Συντονείστε λοιπόν με βάση την σημασία και την προτεραιότητα, αυτά που πρέπει να γίνουν. Στην εργασία, τα οικονομικά και τις διάφορες δοσοληψίες αλλά και τις σχέσεις σας. Τις επαγγελματικές, τις κοινωνικές,  τις συγγενικές αλλά και τις πιο τρυφερές. Αν ένας τομέας στη ζωή σας παρουσιάζει ελλείψεις, αστάθεια και αδυναμιά, ρίξτε προς τα εκεί το βάρος σας. Η επερχόμενη Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιό σας, πέρα από κάποιο απρόοπτο, είναι πιθανό να δοκιμάσει τον γάμο και την σχέση σας, αν οι βάσεις τους δεν είναι και τόσο στέρεες.

Tip: Προχωρήστε παντού πιο προσεκτικά από Δευτέρα έως και το απόγευμα της Τετάρτης. Συγκυρίες και διαίσθηση κάνουν πιο ευνοικές την Τετάρτη από το απόγευμά της έως και την Παρασκευή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Φαντάζομαι ότι ξεφυλλίζετε με αδημονία το ημερολόγιο και μετράτε μέρες στα δάχτυλα, υπολογίζοντας τι θα κάνετε που θα το θέλετε πραγματικά μετά τις 10 Ιουλίου. Μπορεί λίγο πιο πριν, μπορεί λίγο πιο μετά, αλλά αυτή είναι η ημερομηνία για να κατακάτσει η μεγάλη φόρτιση, εσωτερική και εξωτερική. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτές εβδομάδες μπορεί χωρίς υπερβολή να χαρακτηριστούν πολύτιμες και αυτό γιατί Ερμής και Σελήνη είναι πραγματικά στην… δούλεψή σας. Κλείστε εκκρεμότητες πάσης φύσεως, προσπαθήστε να μην κάνετε πιο μικρά μια σειρά από πιθανά ανοικτά μέτωπα στην δουλειά σας και την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα δεν επιτυγχάνονται όλες οι προσπάθειες, αλλά βάζετε ένα θετικό… λιθαράκι. Συνεργασίες και σχέσεις – αισθηματικές, επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές, κοινωνικές – βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση, ιδιαίτερα από την 21η Μαΐου και ύστερα. Τώρα φαίνεται πιο καθαρά η αντοχή, η γνησιότητα και η αποτελεσματικότητά τους, αλλά με μια τάση αυξημένης δραματοποίησης. Ψυχραιμία παιδιά.

Tip: Μεγαλύτερη προσοχή στα ναι και τα όχι που θα πείτε, την υγεία και τις σχέσεις σας από το μεσημέρι της Τετάρτης έως το βραδάκι  της Παρασκευής.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Σύνθετη η εβδομάδα αυτή και κάπως περίεργη, παρόλο που από την Τετάρτη και ύστερα το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί κάποιες καλύτερες συνθήκες για μια σειρά πραγμάτων, μεταξύ των οποίων είναι: Προσέγγιση και καλύτερη συνεννόηση με τους άλλους. Ρίξτε γέφυρες λοιπόν εκεί που χρειάζεστε την συμπόρευση, την συνύπαρξη και την αποδοχή. Ακόμα πιο ικανοποιητικά μπορούν να εξελιχθούν – και περισσότερο από Τετάρτη έως και την Παρασκευή – συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, Διαδίκτυο, λογαριασμοί, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια και ό,τι αφορά στο παιδί. Άρης και Αφροδίτη επιβάλλουν αλλά και επιτρέπουν ένα δυνατό… ρεσάλτο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον οικονομικό. Να θυμάστε ότι στην εργασία, τον έρωτα, το χρήμα και τα διάφορα συμφέροντα, χονδρικά έχετε το καλύτερο διάστημα από 28 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου.

Tip: Από την Παρασκευή το μεσημέρι έως και την Κυριακή απαιτείται μετρό παντού, ψυχραιμία, υπομονή και προσοχή όπου κι αν είσαστε, ό,τι κι αν κάνετε.

Πηγή: Faysbook.gr