Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Στο αξιοσημείωτο όχι μόνο αυτής της εβδομάδας αλλά και του υπόλοιπου χρονικού διαστήματος μέχι το τέλος του 2023 είναι η αργή, ανάδρομη πορεία του Κρόνου. Μπαίνει σε ευθεία τροχιά ξανά στις 4 Νοέμβρη, αλλά μόλις φτάνει έως τις τρεις μοίρες των Ιχθύων. Αφήνει λοιπόν κάπως πιο ανενόχλητους από νέα βάρη και προβλήματα τα άτομα των ζωδίων Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Με μικρές ή και μεγαλύτερες… μάχες για την επίτευξη των στόχων μέσα στο κλίμα ανταγωνισμού που προκαλεί ο Άρης απέναντί σας στον Ζυγό, φτάσατε και στην πρωτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Η αντίθεση του Άρη με το ζώδιό σας εκφράζει βέβαια και την βαθύτερη επιθυμία να επικρατήσετε -και μπορεί και με άστοχο τρόπο- να επιβληθείτε και να επικρατήσετε όχι μόνο στην εργασία και τις συνεργασίες που πρέπει να εξυπηρετηθούν, αλλά και στο έτερον ήμισυ και το αντικείμενο του πόθου σας που δεν έχετε ακόμα κατακτήσει. Ο Άρης κόντρα μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που ενώ τα αισθήματα και η αγάπη μπορεί να υπάρχουν αλλά παράλληλα να υπάρχει και ένας… σεξουαλικός υποσιτισμός. Δυνατή η Αφροδίτη που εκφράζει την αγάπη, αδύνατος ο Άρης που αντιπροσωπεύει το σεξ. Αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την επόμενη, προσφέρεται περισσότερο για αξιοποίηση παντού και στις σχέσεις, γι’ αυτό εξαντλείστε όλες τις δυναντότητές σας.

Tip:  Το πιο ευνοικό κομμάτι αυτής της εβδομάδας είναι από Τετάρτη απόγευμα έως Παρασκευή. Αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση για να ευχαριστήσετε τους… άλλους, ανώτερους, συγγενείς και αγαπημένους. Προσεκτικά στο Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Προσπαθήστε να επεκτείνετε τα σχέδια, τις φιλοδοξίες σας και τους στόχους σας και μην απογοητεύεστε μπροστά στα όποια προβλήματα παρεμβάλονται ανάμεσα σε εσάς και αυτά που θέλετε. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας -που τώρα επηρεάζει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου – ωθεί να αλλάξετε τα… πράγματα που δεν προσφέρουν πια στον σημερινό τρόπο ζωής σας και τις απαιτήσεις σας. Αν δεν το επιχειρήσετε εσείς μπορεί να παρέμβει διαλυτικά και ανατρεπτικά αυτός. Τώρα εκτός αυτού έχετε και την βοήθεια τόσο του Δία όσο και του Ερμή, άρα θα είναι να καλό να μην αφήνετε για αργότερα τις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις σας. Η Αφροδίτη είναι αλήθεια ότι παίζει ακόμα λίγο… κρυφτούλι με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα αισθηματικά σας, αλλά δεν κλείνει εντελώς και τα περιθώρια. Στον έρωτα μιλάει περισσότερο για τον… συζυγικό, τις δοκιμασμένες σχέσεις και τις αποφάσεις πάνω σε… σοβαρό σκοπό. Ο διάλογος για όλα τα είδη των σχέσεων, τώρα είναι το καλύτερο και αυτός σαφώς συνδέεται με τον Ερμή.

Tip:  Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη το βραδάκι θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, εσωτερική και εξωτερική. Προσεκτικά. Άκρως ευνοικό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Με δύο πολύ ευνοϊκούς συμπαραστάτες πλανήτες συνεχίζει κι αυτή η εβδομάδα έτσι που ακόμα κι αν δε γίνεται να αποτρέψουν όλες τις δυσκολίες και όλα τα δυσάρεστα, τα μειώνουν σημαντικά. Ο ένας είναι ο Άρης που από το ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει να σας προσφέρει δύναμη, αποφασιστικότητα, εφευρετικότητα και τόλμη προκειμένου να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό στα επαγγελματικά και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ο άλλος είναι η Αφροδίτη που μέσα από τον Λέοντα θα φέρνει κοντά σας πρόσωπα φιλικά αλλά και άλλα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ενστερνίζονται ιδέες και σχέδια που εσείς θέλετε να προχωρήσουν. Η συμμετοχή σας σε συντροφιές, ομάδες, λέσχες, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικότερα, θα βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Βέβαια σε όλα αυτά θα υπάρχουν και αρρυθμίες και σκαμπανεβάσματα μια και ο κυβερνήτης σας, Ερμής δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Η φιλία συμπλέει με κάποιον τρόπο με τον έρωτα και βοηθάει.

Tip:  Προσεκτικότερα παντού από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή. Ιδιαίτερα σε συνεργασίες και σχέσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Faysbook.gr