Tο πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Ο Σεπτέμβρης κλείνει με μια Πανσέληνο που γίνεται την Παρασκευή στον Κριό.

Αυτή ανεβάζει την πίεση που ήδη αντιμετωπίζουν τα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως.

Το… κρεσέντο αυτό θα ξεκαθαρίσει και τις ασάφειες, τις ελλείψεις και τις αδυναμίες σε συνεργασίες και σχέσεις. Τι πρέπει να τροποποιηθεί, να μπει  σε άλλη βάση ή να κλείσει τον κύκλο του.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Η πίεση εσωτερική και εξωτερική φαίνεται ότι αυξάνεται όσο περνούν οι ημέρες και αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα προς το τέλος της θα το δείξει πιο καθαρά. Στις 29 η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο και αυτή μπορεί να αναδείξει ελλείψεις, λάθηυ ή δυσκολία στην συμπόρευση με τους άλλους συνεργάτες, πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος αλλά και ό,τι αφορά στην διαμονή, το σπίτι, κάποιον άλλον χώρο και περιουσιακά. Προσπαθήστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτερα Δευτέρα και Τρίτη να σκεφτείτε και να δράσετε προληπτικά εκεί που βλέπετε ότι κάτι δεν προχωράει όσο πρέπει  και δείχνει αποσταθεροποίηση και ασυνεννοησία. Εργασία, σχέση, κατάσταση. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό και είναι αυτός μαζί με την Πανσέληνο που μπορεί να δοκιμάσουν κάπως σκληρά τον γάμο σας -αν δεν είναι στα καλύτερά του- ή την αισθηματική σας σχέση. Βεβαίως και παραμένει ακόμα σημαντική η εύνοιά της Αφροδίτης που δείχνει ότι υπάρχει συμπάθεια ή και αγάπη αλλά τα πρακτικά προβλήματα είναι περισσότερα.

Tip: Πιο ευνοικές Δευτέρα και Τρίτη. Ιδιαίτερες Παρασκευή και Σάββατο. Το θετικό συμβαδίζει με το αρνητικό και το εύκολο με το δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Αν και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη διακρίνεται από μία ρευστότητα και έναν περίεργο… ηλεκτρισμό λόγω της Πανσελήνου που θα γίνει στις 29 στον Κριό, εσείς φαίνεται ότι δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα. Το ξεκίνημα του ζωδίου του Ζυγού στις 24 και η φθινοπωρινή ισημερία που είναι στις 23 μαζί με την παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, τονίζουν την ανάγκη να επικεντρωθείτε περισσότερο σε δύο τομείς. Ο ένας είναι ο επαγγελματικός -αντικείμενο εργασίας, πρόσωπα, συνθήκες, ανταγωνισμός- και ο άλλος αυτός της υγείας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη, όπως και το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας, προσφέρονται περισσότερο για να εξαλλείψετε αιτίες και καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ενόχληση, από τα μέσα του Οκτώβρη και ύστερα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί την οικογενειακή δομή, κατάσταση και  τις… τρυφερότητες εντός των τοιχών. Πάντως έως τις 9 Οκτωβρίου ο έρωτας είναι στα πάνω και τα κάτω του. Αυτό το διάστημα όμως είναι και ενδεικτικό αν σχέσεις που… υποφέρουν, μπορούν να πάρουν βελτίωση.

Tip: Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο πιεστικές ημέρες αυτής της εβδομδάδας για σας. Προσοχή σε συνεργασίες, σχέσεις με ανωτέρους, νόμους και κανονισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, ένα διάστημα ακόμα σχετικά ρευστό, αλλά  όχι ιδιαίτερα δύσκολο για σας. Βέβαια όταν βρισκόμαστε γύρω από την Πανσέληνο -γίνεται στις 29 στον Κριό- είναι φυσικό να κυριαρχεί μια κάπως… ηλεκτρισμένη κατάσταση. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα χρειαστεί να καταβάλετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια παντού καθώς ο Κρόνος  πιέζει και επιβαρύνει με διάφορους τρόπους. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα υποφέρετε περισσότερο από την έλλειψη καλής επικοινωνίας -όπως και των διαφόρων μέσων της- με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρανοήσεις, καθυστερήσεις και λάθη. Σπουδές, μετακινήσεις, έντυπα και έγγραφα δημιουργούν ανησυχία και αρρυθμίες. Οι του τρίτου δεκαημέρου με κόντρα τον Ποσειδώνα, χρειάζεται να είσαστε πιο ξεκάθαροι, πιο ρεαλιστές και πιο προσγειωμένοι. Δυο  σημαντικότατοι -βοηθοί για όλους σας, ο Άρης -δύναμη, άνοιγμα νέων δρόμων- και η Αφροδίτη -συμπάθειες, συμπαράσταση, αγάπη  και νέες ευχάριστες ή και χρήσιμες γνωριμίες- βάλσαμο στα δύσκολα.

Tip: Ευνοικές, ιδιαίτερα για εργασία, οικονομικά και σχέσεις και η Δευτέρα και η Τρίτη. Προσεκτικότερα όλοι σας παντού, Τετάρτη και Πέμπτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Faysbook.gr