Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Μπορεί ο Άρης στον Καρκίνο να είναι λίγο… καρφί στο μάτι σας αυτό τον καιρό αλλά από την άλλη και αυτήν την εβδομάδα δεν θα λείψουν οι “βοήθειες”. Πού θα τις χρειαστείτε περισσότερο αυτές; Καταρχήν στο σπίτι με τις ανάγκες του, κάποιον άλλο χώρο και ακίνητο – ανακαίνιση, ενοικίαση, αγοροπωλησία, κτίσιμο κτλ. – αλλά και τις αυξημένες υποχρεώσεις έναντι συγγενικών προσώπων. Μία συμφωνία στα επαγγελματικά μπορεί να μπει υπό διαπραγμάτευση και να κλείσει οριστικά τον κύκλο της. Μην κάνετε γρηγόρης και εγωιστικές κινήσεις. Με επιχειρήματα να υποστηρίζεται και να διεκδικείτε παντού το δίκιο. Επειδή τώρα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια τύχον διαφορές που υποβόσκουν στον γάμο και την σχέση σας ακολουθήστε τον ίδιο τρόπο διαλόγου. Αν πρόκειται για μια πρόσφατη γνωριμία μην τρέχετε. Έως τις 20 Μαΐου θα δείξει που πηγαίνει.

Tip: Λίγα τα αρνητικά πολλά τα θετικά –ιδιαίτερα για σας στο δεύτερο δεκαήμερο –κι αυτή η εβδομάδα το αποδεικνύει. Ευνοϊκές οι Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ουδέτερη η Κυριακή και μόνο η Τέταρτη και η Πέμπτη θέλουν μεγαλύτερη προσοχή παντού και φυσικά στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Με μία τονωτική και δημιουργική εύνοια για σας ξεκινάει η δεύτερη βδομάδα του Απρίλη γι’ αυτό και οι γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις θα δώσουν περισσότερο όφελος παντού. Ιδιαίτερα όμως σε δύο βασικούς τομείς. Ο ένας είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντα. Ο άλλος σχετίζεται με τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Μάλιστα η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να χρησιμεύσουν για να καταλάβετε πιο καθαρά τα δικά σας αισθήματα όσο και αυτά του/της συντρόφου σας η ενός ατόμου που ακόμα δεν έχει γίνει σχέση αλλά σας ενδιαφέρει. Μάλιστα αν συμβαίνει το εν λόγω άτομο να ανήκει στον Αιγόκερω, τον Tαύρο και την Παρθένο αυτό θα είναι πιο φανερό. Αν ανήκει στους Διδύμους, τον Υδροχόο και τον Ζυγό… κόψτε κίνηση και από την Τετάρτη και μετά προσεκτικά παντού. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο πιεστικές από κάθε άποψη μέρες.

Tip: Με πιο βοηθητικές τις ημέρες από την Δευτέρα – ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη – έως και την Πέμπτη μπορούν να γίνουν αρκετά θετικά. Εξαντλήτε η υπομονή σας Παρασκευή και Σάββατο. Ουδέτερη και όχι αρνητική η Πέμπτη. Τα αισθηματικά σας σε πρώτο πλάνο από Δευτέρα έως Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Εντάξει. Μπορεί ο Κρόνος να σας υποχρεώνει καθημερινά όλο και περισσότερο να υιοθετείτε την σοβαρή πλευρά της ζωής αλλά υπάρχουν και εξισορροπιστικές “βοήθειες”. Η πιο σημαντική είναι αυτή του Δία – που τώρα ευνοεί περισσότερο εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου –που θα συνεχίσεις έως μέσα Μαΐου. Μια δεύτερη αν και όχι τόσο δυνατή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Τετάρτη. Από αυτήν την ημέρα και εώς το Σάββατο οι δυνατότητες παντού είναι περισσότερες. Ανασκουμπωθείτε λοιπόν με πρόγραμμα για να επωφεληθείτε περισσότερο παντού. Στα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας αλλά και στις σχέσεις σας. Με τόση πίεση που έχετε δεχτεί τον τελευταίο καιρό είναι φυσικό να τα έχετε… τσουγκρίσει και με κάποιους. Ωραία λοιπόν να κλείσετε ειρήνη αλλά να φέρετε και πιο κοντά σας τον/την σύντροφό σας για να στείλετε… σήμα σε όποιον σας ενδιαφέρει. Κάνουμε ομορφιές και στέλνουμε μηνύματα από Τετάρτη έως και Σάββατο.

Tip: Η ημέρα του Πάσχα έχει πίεση εσωτερική και εξωτερική και πλήθος… αναμνήσεων. Μην υποκύπτετε στις άσχημες και προσέξτε και την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Ανασύνταξη και βελτιώσεις σε αυτή την εβδομάδα μετά από την πίεση της ΠΟανσελήνου που έγινε στις 6 στο Ζυγό. Βεβαίως κι αυτή βδομάδα θα έχει ακόμα την ρευστότητα και την πίεση που δημιουργεί ο Άρης στο ζώδιό σας όπως και τα απρόοπτα που μπορούν να σκάνε εδώ και εκεί. Το μυστικό αυτής περιόδου – και αυτής της εβδομάδας φυσικά – είναι να μην ανοίξετε πολλά θέματα – ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και τις σχέσεις – αν δεν είναι πραγματικά επείγοντα. Καλύτερα να κρατάτε στιβαρή άμυνα παρά να κάνετε κατάχρηση της επίθεσης. Τόσο αυτός ο μήνας όσο και ο ερχόμενος έως το μέσο του περίπου θα βγάζουν στην επιφάνεια προηγούμενες επιλογές και καταστάσεις – επίσης και δεσμεύσεις – που θα πρέπει να συζητηθούν, μελετηθούν και σχηματοποιηθούν σε άλλη βάση. Τώρα επίσης θα καταλάβετε πιο καθαρά ποια άτομα σας είναι απαραίτητα αλλά και σε ποια είσαστε κι εσείς.

Tip: Απαραίτητη προϋπόθεση αυτήν την περίοδο είναι η προσοχή της υγείας σας γιατί ακόμα και αν εμφανιστούν προβλήματα παρακάτω υπάρχουν και λύσεις. Μια κάποια προσοχή παντού από όλους σας Τετάρτη και Πέμπτη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Τα σημαντικά πλανητικά “βάσανα” αν μπορούμε να τα πούμε έτσι αυτής της Άνοιξης για σας είναι δύο. Το μόνιμο είναι ο Ουρανός από τον Ταύρο – εναλλαγές εύνοιας αλλά και δυσκολιών – και ο Ερμής επίσης στον Ταύρο από τις 4 Απριλίου έως και τις 11 Ιουνίου. Επικοινωνία και τα μέσα της, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμοί, συμφωνίες, συμβόλαια, μετακινήσεις, μεταφορικό μέσο, σπουδές και παιδιά θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις πάσης φύσεως και αρρυθμίες. Το καλό αυτής της εβδομάδας είναι ότι από την Τετάρτη και μετά άρχισε να δημιουργείται ένα καλύτερο κλίμα για οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα αλλά και για τις σχέσεις σας. Προσέχοντας γενικότερα και όχι μόνο τις σχέσεις σας την Παρασκευή και το Σάββατο οι ημέρες που ακολουθούν θα είναι πιο βάτες και δημιουργικές. Μέσα σε αυτές θα αναμορφώσετε γενικότερα τον τρόπο εργασίας και ζωής αλλά και το πως θα αναζητάτε και θα παίρνετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Θέματα ομορφιάς; Τετάρτη και Πέμπτη.

Tip: Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είσαστε πιο επιρρεπείς στα… ξαφνιάσματα λόγω Ουρανού. Εσείς του πρώτου πιο προσεκτικοί σε αυτά που ορίζει ο Ερμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Κρόνος απέναντι στους Ιχθύς περιορίζει σημαντικά τις φυσικές, αυθόρμητες και ενστικτώδεις αντιδράσεις και αυτό όσο να το πεις είναι μία καταπίεση. Τώρα υποχρεούστε εκ των πραγμάτων να ψειρίζετε τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας πριν προχωρήσετε στο καθετί, ιδιαίτερα εσείς του Αυγούστου. Σύνθετη φαίνεται πως είναι η δεύτερη βδομάδα του Απρίλη για σας. Κάτι λείπει; Κάτι δεν είναι και τόσο απλό στην αντιμετώπισή του; Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας διατηρούν ακόμα την Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση άρα μια βοήθεια στα οικονομικά και τις σχέσεις μπορεί να υπάρχει αλλά και οι δύο αυτές είναι κουραστικές και απαιτούν προσοχή. Γενικότερα από την Τετάρτη και ύστερα αυξάνουν τα έξοδα ενώ στον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερά θα πρέπει να βάζετε αρκετό νερό στο κρασί σας. Οι διαφορές τώρα μπορούν εύκολα να μεγεθύνονται.

Tip: Ο Ερμής, Κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκεται ευνοϊκός στον Ταύρο αποκαλύπτοντας μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνείς, συμβολές, σπουδές, ΜΜΕ και ό,τι αφορά στο παιδί. Ευνοϊκές Τετάρτη και Πέμπτη. Πιο προσεκτικά την Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Δηλώνετε κουρασμένοι, ανήσυχοι και μπερδεμένοι; Το κατανοώ πλήρως αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι βιαστήκατε γιατί έχουμε ακόμα λίγο διάστημα που θα χρωματιστεί και με τα πάνω και τα κάτω. Είναι ο Άρης που από τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη ξεκίνησε να παραθέτει μια σειρά θεμάτων και γεγονότων προς αντιμετώπιση. Είναι σημαντικό τώρα να αποφύγετε τρόπους και συμπεριφορές που μπορεί να σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με ανώτερους και στενούς συνεργάτες, συγγενείς, νόμους και κανονισμούς. Η εβδομάδα αυτή από την Τετάρτη και μετά περισσότερο βάζει λίγη βοήθεια σε σχέσεις, οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Αυτή η βοήθεια άλλοτε μεγαλύτερη άλλο την μικρότερη θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια του μήνα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν τα περιθώρια να συσφίξετε χρήσιμες αλλά και ευχάριστη σχέσεις.

Tip: Οι μέρες που θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή σε όλα -και στην υγεία σας φυσικά- είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Παρά τις ανασφάλειες και τις επιθυμίες μας η δεύτερη βδομάδα του Απρίλη έχει και κάποια θετικά τα οποία θα βοηθήσουν προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη θα είναι να διορθώνεται λίγο -λίγο αστοχίες, λάθη και παραλείψεις του πρόσφατου παρελθόντος σε οποιονδήποτε τομέα της ζωή σας μπορεί αυτό να συμβεί. Η άλλη είναι στην καλύτερη δράση του παρόντος και ιδιαίτερα προς τα εκεί που έχει να κάνει με τα οικονομικά – αλλά όχι μόνο το μισθό – και τα διάφορα συμφέροντα σας. Δάνεια, επιτόκια, μετοχές, περιουσιακά, χρηματοδοτήσεις, εφ’ άπαξ, συντάξεις, διατροφές. Από τις 12 και μετά – και ακόμα έως τις 20 που ο Ερμής είναι δύσκολος για σας αλλά όχι ακόμα ανάνδρομος –υποχωρεί η μεγάλη ανησυχία σχετικά με ένα οικονομικό θέμα, διαφαίνοντας κάποια λύση. Αυτό ισχύει και για τα αισθηματικά. Από τις 12 μετριάζεται η… ερωτική φαγούρα και γίνονται πιο καθαρά τα πράγματα.

Tip: Αποφύγετε να φορτώσετε υπερβολικά την Παρασκευή και το Σάββατο και υπομείνετε με… στωικότητα τους συγγενείς. Πιο ευνοϊκές οι Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή. Ομορφιές; Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Το ξεκίνημα της εβδομάδας – εννοώ την Δευτέρα και την Τρίτη – είναι σαφώς πιο βατό, πιο δημιουργικό και επωφελές. Δύο είναι οι κύριοι λόγοι που συνθέτουν αυτό το θετικό περιβάλλον χωρίς να αποκλείσουμε και τις κάποιες δυσκολίες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο έως και την Τρίτη προσφέρεται για τόνωση των επαγγελματικών και πρόοδο αλλά κάτι καλό μπορεί να γίνει και στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Από την άλλη σε αυτό το καλό κλίμα βοηθάει και η Σελήνη στο ζώδιό σας δίνοντάς σας την άδεια να αξιοποιήσετε ευκαιρίες. Καλή στιγμή για να υιοθετήσετε ότι μπορεί να διευκολύνει την πρόοδο αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας. Αν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις στο γάμο και τις αισθηματικές σας σχέσεις και θέλετε να κάνετε μια ακόμα προσπάθεια, κάντε την Δευτέρα και Τρίτη. Εντάξει είναι και η Παρασκευή και το Σάββατο αλλά αυτές δεν έχουν την ίδια δυναμική και την καθαρή εικόνα. Ομορφιές, σχέσεις, αγάπες 10 και 11 λοιπόν.

Tip: Φυσικό όσοι είσαστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να νιώθετε περισσότερο προβληματισμένοι και πιεσμένοι, άρα θα χρειαστεί υπομονή και προσοχή. Οι υπόλοιποι επιδείξτε τα ίδια την Κυριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου) 

Σας έχει βγει κάπως το… λάδι από τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη και μετά, ή η ιδέα μου είναι; Όχι δεν είναι γιατί κοντεύετε να γίνεται βραβευμένοι… ισορροπιστές προκειμένου να βρίσκετε λύσεις ακόμα και εκεί που δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Ο Άρης απέναντί σας – σφυροκοπώντας συνεταιρισμούς, σχέσεις και συνεργασίες – σας περνάει και θα σας περνάει ένα διάστημα ακόμα από το ζεστό στο κρύο γι’ αυτό επιστρατεύσετε ψυχραιμία. Ορισμένοι από εσάς μπαίνετε ή μήπως μπήκατε – και βγαίνετε από έναν χώρο εργασίας; Σπιτιού;-  και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Κάποιοι άλλοι είσαστε σε αναμονή προκειμένου να δείτε πως θα προχωρήσετε. Στα πάνω λοιπόν και στα κάτω ιδιαίτερα βοηθητική η Αφροδίτη έως και την Τρίτη για τις σχέσεις και τα οικονομικά. Δεν σας τα χαλάει και μετά; Ο Ερμής επίσης λέει λύσεις υπάρχουν παντού. Ο διάλογος θα βοηθήσει.

Tip: Όλη αυτή εβδομάδα δεν χρωματίζεται από μεγάλες ανατροπές και από την Τετάρτη και την Πέμπτη είναι ευνοικές αλλά ταυτόχρονα και πολύ κουραστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Μέτρια, καλά, καλύτερα φαίνεται πως θα είναι τα νέα της εβδομάδας αν εξαιρέσουμε φυσικά τις καθυστερήσεις, την ανησυχία και τα νεύρα, προϊόντα όλα αυτά του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Το δύσκολο είναι ότι εκεί… θα κατοικοεδρεύει έως και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Το πρώτο θετικό είναι ότι την Τετάρτη η Αφροδίτη – στενότητα στην τσέπη και σφίξιμο στην καρδιά από τα ερωτικά – που από τις 17 Μαρτίου σας ταλαιπωρούσε -αλλάζει θέση και γίνεται πιο γενναιόδωρη για σας. Οικονομικά και περιουσιακά συμφέροντα σε καλύτερη τροχιά. Φυσικά οι καλές προοπτικές φτάνουν και στον Μάη στις πρώτες ημέρες. Σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας σε σπουδές, λογαριασμούς, έντυπα, έγγραφα, γραπτά πάσης φύσεως, συμβόλαια, συμφωνίες, ΜΜΕ και μεταφοράς, ταξίδια, παιδιά, αδέλφια και διαφωνίες, εμπλοκές με συγγενείς και περιουσιακά. Το δεύτερο θετικό; Η Σελήνη θα βρίσκονται στο ζώδιό σας, Παρασκευή και Σάββατο. Ώρα για πιο σωστές αποφάσεις για βελτιωμένο τρόπο ζωής. Τα αισθηματικά; Από Τετάρτη και μετά.

Tip: Όσοι είσαστε γεννημένοι στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ο Πλούτωνας θα… καθερεί σιγά -σιγά ότι δεν έχει προοπτικές να επιβιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου)

Ο Κρόνος, ο κύριος του Κάρμα -Κάρμα στα Σανσκριτικά, τα αρχαία ινδικά δηλαδή- που θα μπορούσε να συνοψιστεί στο “ό,τι σπείρεις θα θερίσεις” ή αλλιώς “κάθε δράση φέρνει μια ανάλογη αντίδραση, βρίσκεται από τις 8 Μαρτίου στο ζώδιό σας. Ένα εσωτερικό κλικ έχει ήδη γίνει και προτεραιότητες, σκοπιμότητες, τρόποι σκέψης και συμπεριφορές, συνειδητά και ασυναίσθητα τείνουν να αλλάζουν συνεχώς. Μην τρομάξετε. Είναι μια διαδικασία ωρίμανσης και αυτό είναι φυσικό να αλλάζει και τις προτιμήσεις σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις όπως και στα διάφορα θέλω σας. Η εβδομάδα ξεκινάει εύνοια της Αφροδίτης – συμπάθειες, αγάπες, κέρδος – μόνο που για να τα πάρετε αυτά και την Δευτέρα και την Τρίτη θα πρέπει να ιδρώσετε την φανέλα. Από Τετάρτη δώστε προσοχή σε όλα αυτά και φυσικά στα έξοδα. Σε ρευστότητα και ερωτηματικά ο έρωτας. Αρχίζουν οι διαφορές να φαίνονται περισσότερο. Ο Ερμής θετικός. Ας πρυτανεύσει παντού το μυαλό και μην αρνηθείτε την εκδρομή και το ταξιδάκι. Από Τετάρτη έως Κυριακή, όλα καλά.

Tip: Υπομονή, προσοχή, διαλλακτικότητα γιατί Τρίτη, Τετάρτη έχουν κούραση και απρόοπτα.

Πηγή: Faysbook.gr