Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής σας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Το θετικό εναλλάσσετε με το αρνητικό και η εσωστρέφεια με την εξωστρέφεια στην δεύτερη βδομάδα του Μάρτη. Στις 7 η Πανσέληνος στην Παρθένο έστω και σχετικά ξώφαλτσα επηρεάζει την ψυχική κατάσταση, την υγεία γενικότερα αλλά και την εργασία. Ιδιαίτερα τις ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς στις 8 Μαρτίου σας υποχρεώνει να επανεξετάσετε –την συζυγική και αυστηρά ιδιωτική σας ζωή και όσα σας λείπουν για να νιώσετε πιο γεμάτοι και όχι μόνο επιτυχημένοι. Βέβαια δεν θα βλάψει και ένα μάτι στην πλάτη γιατί οι ανταγωνιστές σας μπορεί να ψάχνουν τα αδύνατά σας σημεία. Σε κάθε περίπτωση έως τα μέσα Μαρτίου η “τύχη” δεν θα σας εγκαταλείψει και με λίγη υπομονή και μετριοπάθεια θα γράψετε επιτυχία και στα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά. Μην επιτρέψετε σε φοβίες να επηρεάσουν την γενικότερη πρόοδό σας.

Tip: Πιο ευνοημένοι και σε αυτήν την εβδομάδα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσοχή στις αλλαγές εσείς των τεσσάρων τελευταίων ημερών του ζωδίου σας. Ο Πλούτωνας δοκιμάζει αντοχές και σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Επιτέλους τέλος. Αυτό μπορείτε να αναφωνήσετε με αίσθημα απελευθέρωσης και αισιοδοξίας. Στις 8 Μαρτίου ο Κρόνος –βάρος, πίεση, περιορισμός, προβλήματα που δύσκολα επιλύονται – περνάει από τον Υδροχόο στους Ιχθύς. Πόσα έχετε να διηγηθείτε από τις 23 Μαρτίου 2020 και μετά που άρχισε να σας επηρεάζει. Φυσικά με αυτά που παρατηρήσατε, συνειδητοποιήσατε και βιώσατε από τότε και μέχρι τώρα αποκτήσατε και πολύτιμες εμπειρίες. Με αυτές και μια νέα διάθεση για το καλύτερο θα κλείσετε ένα παλιό κεφάλαιο και θα ανείξετε ένα καινούργιο. Ένα “κάτι” θα είναι αυτό που θα σας κάνει το θετικό κλικ να πείτε “Πάμε γι’ άλλα”. Φυσικά θα ήταν λάθος να πιστεύετε ότι με το… γύρισμα του διακόπτη, όλα θα γίνουν όπως επιθυμείτε. Μάλιστα το διάστημα 8 Μαρτίου -23 Μαρτίου είναι πιο “καθαρό” από την άποψη της εύνοιας και των δυνατοτήτων. Στις 24 όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου σας θα συναντηθείτε με τον Πλούτωνα.

Tip: Ο Ουρανός και οι ξαφνικές, αναπάντεχες ανατροπές του για το 2023 αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αφήστε χώρο για το απρόοπτο. Θετικό και αρνητικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Όπως φαίνεται αυτή η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου θα γράψει με κάποιον τρόπο και μάλλον θα την θυμάστε για πολύ καιρό αργότερα. Δύο τα σημαντικά συμβάντα που θα χρωματίσουν τη ζωή σας σας – ή τουλάχιστον κάποιον από τους βασικούς τομείς της. Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 8. Ανάληψη ευθυνών, πιο περιορισμένα πλαίσια σταδιακά στον τρόπο δράσης σας και “βάρη” που θα μεγαλώνουν όσο περνούν οι μέρες. Ξεκινάει ένα μεταβατικό διάστημα που θα φτάσει έως τον Φλεβάρη του 2026 και που μέσα σε αυτό θα βιώσετε πολλά ενώ παράλληλα θα τροποποιούνται και οι προτεραιότητές σας. Όχι αυθορμητισμοί λοιπόν στο εξής και σεβασμός στο καθήκον και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Το δεύτερο είναι η Πανσέληνος στις 7 στην Παρθένο. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία και μην ρισκάρετε υπέρμετρα πουθενά. Ιδιαίτερα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Tip: Οι φίλοι, οι ομοϊδεάτες και αυτοί με τους οποίους μοιράζεστε συμφέροντα και ενδιαφέροντα θα δώσουν το δυναμικό παρών και σε αυτήν την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις προβλέψεις στο Faysbook.gr