Ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία Matrix μόλις κυκλοφόρησε. Το Matrix: Resurrections είναι η τέταρτη ταινία του franchise, με την Lana Wachowski να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Alexander Hemon και τον David Mitchell-συγγραφέα του «Cloud Atlas»

πρωταγωνιστές τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, μαζί με τους νεοεισερχόμενους Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra , Jessica Henwick και Jonathan Groff.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το Δεκέμβριο, περίπου 18 χρόνια μετά την τελευταία ταινία. Βλέπουμε λοιπόν τον Neo (Reeves) και την Trinity (Moss) να βρίσκονται σε κάτι που θυμίζει το Matrix. Δεν αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον ή ούτε θυμούνται τίποτα για το παρελθόν τους.

Το νέο trailer περιέχει επικές σκηνές δράσης και πολλά εντυπωσιακά εφέ, ενώ γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένο τι είναι αληθινό και τι όχι. Ο Jonathan Groff, ο νέος Agent Smith, παίρνει τη θέση του Hugo Weaving, που τον υποδύθηκε στην αρχική τριλογία, και τον βλέπουμε να μάχεται ενάντια στον Neo.

Τι άλλο γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Matrix

Δεν έχουν δοθεί ακόμα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στη νέα ταινία, ωστόσο κάπου πάει το μυαλό μας. Έχει να κάνει με τα μυστηριώδη κόκκινα και μπλε χάπια – και όπως υπονοήθηκε από την ιστοσελίδα της ταινίας- , προσφέρεται η επιλογή να επιλέξετε ένα από αυτά τα δύο.

Ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε και την ώρα που επισκέπτεστε το site, εμφανίζονται διαφορετικά πλάνα από την ταινία, από τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 180.000 παραλλαγές – ούτε κορονοϊός να ήταν-. Δυστυχώς, γνωρίζουμε επίσης ότι δεν υπάρχει ο Laurence Fishburne, με τον Yahya Abdul-Mateen II να υποδύεται πλέον τον Morpheus.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στην τέταρτη ταινία του franchise The Matrix , λέγοντας απλώς ότι δεν του ζητήθηκε. Ακόμα και χωρίς τον Fishburne, ο Reeves υποστηρίζει ότι η νέα ταινία θα είναι «κάτι ιδιαίτερο».