Στο νέο teaser και το trailer του «Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore» βλέπουμε τον κινηματογραφικό Χάνιμπαλ, Mads Mikkelsen, στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, που προηγουμένως υποδυόταν ο Johnny Depp.

Ο Depp κλήθηκε να παραιτηθεί από την Warner Bros, μετά την υπόθεση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, η οποία τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία και κατάχρηση ουσιών.

Το Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore είναι η τρίτη ταινία του spin-off franchise, μετά τα Fantastic Beasts and Where To Find Them του 2016 και τα Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald του 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=DoYMmyIFVQc

Ο Mikkelsen είχε εκφράσει την επιθυμία του να μιλήσει με τον Depp για την αντικατάστασή του στο Fantastic Beasts. Μιλώντας στους Times, είχε δηλώσει: «Εννοώ, πως προφανώς, επρόκειτο να κάνουν την ταινία και προφανώς δεν συμμετείχε πια. Δεν ξέρω τι συνέβη (στην προσωπική του ζωή) και δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο, που έχασε τη δουλειά, αλλά ήξερα ότι η ταινία θα συνεχιζόταν και θα ήθελα πολύ να του είχα μιλήσει για αυτό αν είχα την ευκαιρία, αλλά απλά δεν τον ξέρω με αυτή την έννοια».

«Με κάλεσαν και προφανώς βιάζονταν. Μου άρεσε το σενάριο και έτσι είπα ναι. Και ξέρω ότι ήταν περίεργο για πολλούς ανθρώπους, αλλά έτσι γίνονται τα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων.

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.