Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύθηκε από το BBC, στο οποίο φαίνεται ένας Αμερικανός αστυνομικός σε αμοκ να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να συλλάβει έναν ύποπτο.

Ο αστυνομικός λέει στον οδηγό ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπαθεί να ξεφύγει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να καβαλάει το αυτοκίνητο εν κινήσει, να μένει γονατιστός στο καπό και να τον σημαδεύει με το όπλο του.

Το βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το BBC, δείχνει τον αστυνομικό Πάτρικ ΜακΚάρτι να στέκεται μπροστά από το όχημα και να στοχεύει το όπλο του καθώς λέει στον ύποπτο «να σταματήσει το αυτοκίνητο!». Στη συνέχεια, ο κ. ΜακΚάρτι ανεβαίνει στο όχημα και γονατίζει στο καπό καθώς συνεχίζει να στοχεύει με το πυροβόλο όπλο του τον οδηγό που βρίσκεται μέσα.

Ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός: «Πάτα φρένο!»

Ωστόσο ο οδηγός αγνοεί πλήρως τον αστυνομικό, και απομακρύνεται με ταχύτητα, όμως ο ΜακΚάρτι κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τον συλλάβει και κολλάει στην οροφή. Πλάνα από το αυτοκίνητο της αστυνομίας που κυνηγά τον ύποπτο δείχνει τον κ. ΜακΚάρτι να κρέμεται από το αυτοκίνητο καθώς το όχημα περνάει με ταχύτητα σε μια βιομηχανική περιοχή. Ο αστυνομικός έσπασε την πλάτη του όταν έπεσε από το όχημα, αναφέρει το βρετανικό Μέσο ενημέρωσης.