Η νέα ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς διαδραματίζεται στο έτος 1969, ακολουθώντας τον Indiana Jones του Φορντ με φόντο τον αμερικανικό αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος.

Ο Χάρισον Φορντ ήταν «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «The Dial Of Destiny» στο Φεστιβάλ των Καννών.

Κρατώντας αγκαλιά τη σύζυγό του, την 58χρονη Κάλιστα Φλόκχαρτ, ο βετεράνος ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί. Επίσης φωτογραφήθηκε και με τη συμπρωταγωνίστριά του Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ.

Η πρεμιέρα αποδείχθηκε το πιο δημοφιλές «εισιτήριο» για το φετινό Φεστιβάλ των Καννών, με μια σειρά από λαμπερές καλλονές να παρελάζουν στο κόκκινο χαλί, όπως η Κάρλι Κλος και η Τζέμα Τσαν.

Ο Χάρισον θα υποδυθεί τον Τζόουνς για τελευταία φορά στην πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, αφού ανέλαβε τον εμβληματικό χαρακτήρα από το 1981 και το «Raiders Of The Lost Ark».

Στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, πρωταγωνιστούν επίσης οι Μαντς Μίκελσεν και Αντόνιο Μπαντέρας, ενώ την σκηνοθετεί ο Τζέιμς Μανγκολντ.

Αγκαζέ και γεμάτοι λάμψη

Ο Χάρισον με τη σύζυγό του Καλίστα αποτέλεσαν δύο από τις πιο λαμπερές παρουσίες του Φεστιβάλ των Καννών.

Η Καλίστα ήταν απόλυτα κομψή με μία αέρινη μαύρη τουαλέτα σε ανοιχτή γραμμή, την ώρα που έφτασαν με το σύζυγό της πιασμένοι χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί.

Ο Χάρισον παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας, ενώ πρόκειται να λάβει έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ως φόρο τιμής στην ερμηνεία του ως Ιντιάνα. Μάλιστα ο ίδιος ήταν πολύ συγκινημένος κατά την υποδοχή του στην αίθουσα.

Η συμπρωταγωνίστριά του Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, που υποδύεται την βαφτιστήρα του Ιντιάνα στην ταινία, επέλεξε επίσης μία μαύρη τουαλέτα σε γοργονέ στυλ που συνδύασε με μαύρα μακριά γάντια, κάνοντας μία λαμπερή εμφάνιση.

Η Κάρλι Κρος που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, ανάδειξε το σώμα της με ένα φόρεμα Christian Dior στο χρώμα της ώχρας, ενώ την κοιλιά της σκέπαζε ριχτό ύφασμα μουσελίνας και το φόρεμα είχε έναν ώμο, θυμίζοντας λίγο αρχαιοελληνικό στυλ.

Credits: Getty Images