Η Χάιντι Κλουμ, η Κέιτ Μπεκινσέιλ, η Έλενα Κρίστενσεν και η Γουίνι Χάρλοου παρευρέθηκαν στο 76ο Φεστιβάλ Καννών και στην πρεμιέρα του La Passion De Dodin Bouffant με τις εμφανίσεις τους να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Η Κλουμ επέλεξε μια κίτρινη τουαλέτα με μια εκθαμβωτική λεπτομέρεια στο στήθος και ένα σκίσιμο που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της! Το outfit της Κέιτ Μπεκινσέιλ είχε επίσης μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ η σταρ φορούσε ένα ζευγάρι σμαραγδένια σκουλαρίκια.

Χάιντι Κλουμ

Το outfit της Κέιτ Μπεκινσέιλ είχε επίσης μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ η σταρ φορούσε ένα ζευγάρι σμαραγδένια σκουλαρίκια. Η 54χρονη Έλενα Κρίστενσεν έδειχνε λαμπερή με ένα φόρεμα με μακριά μανίκια και glam λεπτομέρεια με το κολιέ της να μαγνητίζει τα βλέμματα!

Χάιντι Κλουμ

Η Γουίνι Χάρλοου τράβηξε την προσοχή όλων με το μαύρο φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, και το μοντέλο επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες! Η Ελσα Χοσκ ήταν ένα άλλο διάσημο πρόσωπο στο Φεστιβάλ Καννών που τράβηξε τα βλέμματα με το δίχρωμο φόρεμα. Aκόμα, η Εύα Λονγκόρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή δημιουργία που επέλεξε, τα κοσμήματα και το νέο hair look της.

Πηγή: hello.gr

* Photo credits: Getty Images