Ακόμα ένας μαύρος ράπερ νεκρός στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, με τα περιστατικά να είναι πλέον υπερβολικά πολλά για να θεωρηθούν σύμπτωση ή μεμονωμένα. Μετά τους XXXTentacion (2018), Nipsey Hussle (2019), Pop Smoke και King Von (2020), Young Dolph (2021) και PnB Bock πριν από ενάμιση μήνα, ο Takeoff, μέλος της φημισμένης ραπ μπάντας Migos, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς που έπεσαν σε κατάστημα μπόουλινγκ στο Χιούστον.

Ο 28χρονος Takeoff είχε πάει στο 810 Billiards & Bowling μαζί με το έτερο μέλος των Migos τον Quavo – ο τρίτος είναι ο Offset – και το ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει ότι γύρω στις 2 και 30 το βράδυ έπαιζαν ζάρια στο μαγαζί. Εκείνη τη στιγμή βγήκε όπλο, έπεσαν σφαίρες – οι μάρτυρες που κάλεσαν την αστυνομία ανέφεραν 5 πυροβολισμούς – και ο Takeoff κατέληξε στο έδαφος, αφήνοντας επί τόπου την τελευταία του πνοή. Εκτός από εκείνον, άλλοι δύο δέχτηκαν σφαίρα και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=MA5zHGdn5oQ

Το περιστατικό έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα και αρκετός κόσμος έχει σπεύσει να εκφράσει στο Twitter το σοκ του για ακόμα μια δολοφονία μαύρου ράπερ στις ΗΠΑ, που από το 2018 και μετά τείνει να γίνει συνήθεια. «Κάτι πρέπει να αλλάξει στη βιομηχανία», έγραψε ο μποξέρ Chris Eubank Jr.

O Takeoff γεννήθηκε στο Λόρενσβιλ της Τζόρτζια το 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μαζί με τον Quavo και τον Offset, δηλαδή με τον θείο και τον ξάδερφο του, το 2008, με το όνομα Polo Club. Το 2011 ήταν που πήραν τη σημερινή τους μορφή και μετονομάστηκαν σε Migos.

«Μεγαλώνοντας ήθελα πάντα να τα καταφέρω στη μουσική. Αγαπούσα από μικρός να ραπάρω. Το να φτιάχνω κάτι, να δημιουργώ για μένα…Με ευχαριστούσε να το κάνω γιατί αυτό μου αρέσει. Περίμενα τον Quavo να γυρίσει από το ποδόσφαιρο και του έπαιζα τα τραγούδια μου», είχε δηλώσει το 2017.

Οι Migos είναι ένα από τα γνωστότερα bands της ραπ στις ΗΠΑ, το 2016 και το 2017 ήταν οι πιο δημοφιλείς, ανάγκασαν τον Drake να ρεμιξάρει τραγούδι τους και έφτασαν το 2016 στο Νο1 του US Billboard. Ο Takeoff κυκλοφόρησε το 2018 το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο The Last Rocket που έφτασε στο Νο4, ενώ μόλις πριν έναν μήνα κυκλοφόρησε και ντουέτο με τον Quavo.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για το τραγικό συμβάν, αλλά σε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει το TMZ, φαίνεται μια γυναίκα να επιχειρεί να τον βοηθήσει, ενόσω ο Quavo μιλάει με κάποιον από την γραμμή έκτακτης ανάγκης 911 και ακούγεται να του λέει «τι χρειάζεται να κάνει;», αναφερόμενος στην κοπέλα που λογικά είναι νοσοκόμα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Megan Fox και Machine Gun Kelly ντύθηκαν για το Halloween πάστορας και σέξι πιστή που πίνει το αίμα του

Το φαινόμενο Taylor Swift: Πέτυχε αυτό που κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα

Madonna: Δείχνει το αληθινό της πρόσωπο χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ- «Θεέ μου, γιατί το έκανες;», λέει στο βίντεο