Παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικαλεότητες της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς που έχει προχωρήσει σε σφαγές αμάχων εισβάλλοντας σε κιμπούτς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σε μια περίοδο που η Δύση ολοένα και περισσότερο καταδικάζει τις βαρβαρότητες της Χαμάς, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έχει φέρει στο φως ο στρατός και σε αυτό ακούγεται κατά τα όσα μεταδίδουν, ένας ανατριχιαστικός διάλογος μεταξύ διοικητή της οργάνωσης και τρομοκράτη και αποκαλύπτονται την ίδια στιγμή οι σφαγές που έγιναν, την 7η Οκτωβρίου.

Τί ακούγεται να λέει ο τρομοκράτης της Χαμάς

Σύμφωνα με την αναφορά του ισραηλινού στρατού, το τηλεφώνημα από τον τρομοκράτη στον επικεφαλής της μονάδας έγινε για να περιγραφεί η βάναυση δράση στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας.

«Ορκίζομαι, θα τους σκοτώσω. Είμαστε μέσα. Αυτοί ζουν ευτυχισμένοι και εμείς εκτοπισμένοι» ακούγεται να λέει ο τρομοκράτης στο τηλεφώνημα. «Θέλω να πυροβολήσω την πόρτα» λέει επίσης και στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί. «Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να πουν αντίο» καταλήγει η συνομιλία.

photo crfedits: Getty Images