Η Όλγα Τρέμη πήρε διαζύγιο με τον Νίκο Νικητέα, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της  εφημερίδας Espresso, συμπληρώνοντας πως ο χωρισμός μετράει λίγους μήνες. 

Το πρώην ζευγάρι είχε ελαχιστοποιήσει τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά κανείς δεν γνώριζε για το διαζύγιο. Η δημοσιογράφος, που πρόσφατα ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, είχε πει χαρακτηριστικά για τον τρίτο γάμο: 

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Εγινε. Ενα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο. Ο,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας. Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων».