Ο Αχιλλέας Μπέος επανεξελέγη δήμαρχος Βόλου, παρά τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του για την επόμενη τετραετία, επιτιθέμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η δήλωση του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ πως θέλει να υιοθετήσει με τον σύντροφό του δύο αγόρια γιατί «δεν ξέρω τι να συμβουλεύω τα κορίτσια», πήρε ως απάντηση από τον κ. Μπέο μια δήλωση που έγινε αποδεκτή εν μέσω αποθέωσης από το κοινό που βρέθηκε στην πανηγυρική του ομιλία.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μπέος δήλωσε ότι «τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πουστ…ες; Αυτή είναι η Ελλάδα;» και το κοινό ξέσπασε σε γέλια, χειροκροτήματα και αποθέωση.

O Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε αυτή τη δήλωση του δημάρχου Βόλου, ζητώντας παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αναφερόμενος προφανώς στον νόμο περί ρατσιστικού/ομοφοβικού λόγου.

Λίγο αργότερα, ο κ. Μπέος τα είχε βάλει on air και με τον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για χρέη της ΠΑΕ Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

«Ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να ελέγχεται για το τεράστιο σκάνδαλο με το Πανθεσσαλικό στάδιο. Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει και λεφτά. Ο δήμαρχος είναι και επιχειρηματίες, δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο και η κυβέρνηση να μην κάνει ελεγκτικά τίποτα», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

Και ο Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά στον ΣΚΑΪ, όπου έγινε η δήλωση, για να πει τα ακόλουθα: «Αν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Αυτό έχουν μάθει στον ΣΥΡΙΖΑ. Λάσπη, κατηγορίες. Να μας πει ο κύριος Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπουμε στο παράθυρο; Στο 4% θα καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ ανεπάγγελτε!»