Καλός, χρυσός, πολύ έξυπνος, ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά η ίδια δεν θα τον ψηφίσει, καθώς υποστηρίζει Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτά δήλωσε μακρινή συγγενής του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ισχυρίζεται ότι και ο Κασσελάκης υποστήριζε παλιότερα τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι κι ο Στέφανος με υποτροφία σπούδασε. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο σόι, δεν είναι Κασσελάκη, αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου,΄ ένα ανοιχτό μυαλό που έχει κάνει λεφτά από την εξυπνάδα της».

Και συνέχισε με τα περί πολιτικών πεποιθήσεων της ίδιας αλλά και του Κασσελάκη.

«Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν».