Τέλος καλό όλα καλά. Ο φετινός τελικός του πολύπαθου Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε από 40 κύματα, αλλά τελικά έγινε γνωστή και η έδρα και η ώρα διεξαγωγής του.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Πολλές ημερομηνίες έπεσαν στο τραπέζι εδώ και μήνες, με τη 19η Μαΐου να ακούγεται έντονα εσχάτως. Η Αστυνομία ωστόσο ήταν εξαρχής αρνητική, καθώς δεν θα μπορούσε να διαθέσει τόσες αστυνομικές δυνάμεις δύο ημέρες πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Πλέον, αυτό που μένει να καθοριστεί είναι ο τρόπος διεξαγωγής του τελικού όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συναίνεσε για τη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο μόνο με την προϋπόθεση ότι οι δύο φιναλίστ δεν θα πάρουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο 400 προσκλήσεις, ενώ παρόμοια ήταν και η στάση της αστυνομίας.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πάντως κατέθεσαν κοινό αίτημα για παρουσία οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό. Να τονιστεί μάλιστα πως ειπώθηκε στην συνεδρίαση ότι διοργανωτής του τελικού είναι η ΕΠΟ, η οποία θα συζητήσει με την αστυνομία και μάλιστα ξεκαθαρίστηκε πως δεν είναι δυνατόν να βάζει όρους ο Αχιλλέας Μπέος, κάτι που δέχθηκε όλο το Δ.Σ.