«Εγκεφαλικό» έχουν προκαλέσει ο τιμοκατάλογος για τις περιορισμένες εμφανίσεις του 50 Cent στο Santa Anna στη Μύκονο. Ο παγκοσμίου φήμης ράπερ θα εμφανιστεί στις 13 και στις 14 Αυγούστου και όλοι μπήκαμε σε πειρασμό να τον δούμε. Αν και δεν είναι στο πικ της καριέρας του, ο 50 Cent έχει βάλει την υπογραφή του στο μουσικό στερέωμα, ενώ έχει «ορκισμένους» fans.

Η επιθυμία μας να τον ακούσουμε live έκανε «φτερά», όταν αντικρίσαμε τις τιμές που «παίζουν» για εκείνες τις ημέρες. Τα τραπέζια ξεκινούν από τα 970 ευρώ για 6 άτομα και φτάνουν έως και τις 19.500 ευρώ. Υπάρχουν και τα πιο απλά εισιτήρια, τα οποία ξεκινούν από τα 48 ευρώ και ακολουθούν στα 63, στα 78 και στα 97 ευρώ. Λογικά θα σε καταχωνιάσουν κάπου ή θα σε βάλουν δίπλα στην τουαλέτα, αν επιλέξεις ένα απλό εισιτήριο, καθώς η διαφορά με τα υπόλοιπα ποσά είναι τεράστια. Πιο συγκεκριμένα:

  • POOL BAR TABLE: 970 ευρώ (έως 6 άτομα)
  • VIP TABLE: 1.955 ευρώ (έως 6 άτομα)
  • VIP TABLE: 2.933 ευρώ (έως 8 άτομα)
  • TYRA ISLAND TABLE: 4.888 (έως 10 άτομα)
  • PRIVATE ISLAND TABLE: 5.866 (έως 10 άτομα)
  • DJ VIP TABLE: 5.866 (έως 10 άτομα)
  • DJ VIP TABLE: 7.822 (έως 12 άτομα)
  • ROYAL ISLAND: 19.555 (έως 20 άτομα)

Ακόμα κι αν έχεις αυτά τα 970 ευρώ και νιώθεις διατεθειμένος να τα σπαταλήσεις, γιατί να το κάνεις σε μια συναυλία; Ξέρεις τι μπορείς να αγοράσεις με τα ίδια λεφτά; Αν δεν είναι το παιδί του Elon Musk και δεν σου τρέχουν από τα μπατζάκια, αλλά σκέφτεσαι να χαλάσεις τον επόμενο μισθό σου για τον 50 Cent, ξανασκέψου το. Σου δίνουμε απλά μερικές ιδέες για το τι μπορείς να αγοράσεις με 970 ευρώ.

Οι πιο value από τον 50 Cent επιλογές για να χαλάσεις 900 ευρώ

Πάρε μεταχειρισμένο αμάξι

Γιατί να χαλάσεις τα λεφτά σου ενώ μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκινητάκι. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερη επένδυση χρημάτων από το live του 50 Cent. Μπορείς να αγοράσεις ένα ωραιότατο μεταχειρισμένο Saxo ή ένα Polo με 800 ευρώ και να σου μείνουν άλλα εκατό. Εντάξει, δεν θα πάρεις και Lamborghini, αλλά ψυχή δεν έχουν τα μεταχειρισμένα;

Ταξίδι στο εξωτερικό με συναυλία του 50 Cent

Μπορεί στην Μύκονο το κασέ να είναι ανεβασμένο, αλλά σε άλλες πόλεις του εξωτερικού θα βρεις εισιτήρια για τον 50 Cent. Μπορείς να πας να τον δεις στο Ντουμπάι, όπου οι τιμές ξεκινούν από 108 ευρώ και να συνδυάσεις τις διακοπές σου. Αν θες έναν πιο οικονομικό προορισμό, επέλεξε την Ιταλία, όπου θα εμφανιστεί στις 15 Αυγούστου. Με τα 970 ευρώ, που θα χάλαγες για μια μέρα στη Μύκονο, θα κάνεις luxury διακοπές.

Φάε 300 σουβλάκια

Με 900 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 300 σουβλάκια τώρα που η τιμή τους έχει φτάσει στα 3 ευρώ. Κάνε ένα μπάρμπεκιου night στο σπίτι σου και ξεκοιλιαστείτε από την κρεατίλα. Τι δεν είναι ευχαρίστηση αυτή; Σίγουρα είναι μια καλύτερη επιλογή από 2 ώρες ντάπα ντούπα με τον 50 Cent. Μάλιστα θα φας τόσο πολύ που δεν θα θέλεις να ξαναδείς σουβλάκι για τα επόμενα χρόνια. Θα εξοικονομήσεις δηλαδή και χρήματα και θα στραφείς σε μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Εντάξει, πλάκα κάνουμε προφανώς.

Βάλε τα σε Paysafe

Οι gamers ξέρουν. Με 970 ευρώ στην Paysafe μπορείς να αγοράσεις τουλάχιστον 10 skins και να αναβαθμίσεις το gameplay ή τον χαρακτήρα σου, για παράδειγμα στο League of Legends. Όπου και να την χρησιμοποιήσεις κερδισμένος θα βγεις. Βασικά μπορείς να αγοράσεις ό,τι σου «καπνίσει». Μιας και ορίζει τα όρια συναλλαγών στα 1.000 ευρώ, τότε feel free να σπαταλήσεις τα λεφτάκια σου on-line. Επίσης, μπορείς να ακούς και 50 Cent παράλληλα. Ποια η διαφορά;

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

4 περιοχές της Αθήνας που ψάχνουμε με το κυάλι να βρούμε τα θετικά τους χαρακτηριστικά

«Βρήκα πάρκινγκ»: Όλα τα ανούσια κλισέ που λέει όποιος μένει Αθήνα τον Αύγουστο

Είναι νεκρός ο Eminem; Η θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι πέθανε το 2006