Τεταμένη είναι η σχέση μεταξύ του Πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry, που παρότι είναι bros εξ αίματος, ίσα που μιλιούνται. Πέρα από τα «καρφιά» που ακούγονται τον τελευταίο χρόνο, ένα ακόμα στοιχείο αποδεικνύει ότι η σχέση τους έχει ψυχρανθεί.

Εκτός από τη δημόσια εικόνα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο Κένσιγκτον, τον περασμένο Ιούλιο, όπου οι δύο τους φαίνονταν να νιώθουν άβολα- σαν να βρίσκονται σε οικογενειακό τραπέζι τα Χριστούγεννα, όπου αναγκάζεσαι να μιλήσεις με τον μέχρι τότε άγνωστο τρίτο σου ξάδερφο- υπάρχουν και δύο μηνύματα στο Instagram.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Harry είχε γενέθλια προχτές και έκλεισε τα 37 του έτη. Η βασιλική οικογένεια του ευχήθηκε, το ίδιο έκανε και ο William, ο οποίος μάλλον αναγκάστηκε, μέσω των social media. Μπορεί η γιαγιά τους, Βασίλισσα Ελισάβετ να τον κυνηγούσε όλη μέρα με το τηλέφωνο για να πάρει και να ευχηθεί στον εγγονό της, όπως θα έκανε οποιαδήποτε Ελληνίδα μάνα. Την φανταζόμαστε άνετα να λέει «Πάρε παιδάκι μου τον Χαράλαμπο, είναι αγένεια».

Εντάξει μπορεί να μην έγινε έτσι, αλλά αν έγινε ο Γουίλιαμ αρκέστηκε σε ένα μήνυμα στα social γιατί ζούμε και στον 21ο αιώνα. Ποιος μιλάει στα τηλέφωνα;

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας βασιλικός ειδικός, ονόματι Duncan Larcombe, ο οποίος, μιλώντας στη «Sun», είπε ότι έκανε το μίνιμουμ που θα μπορούσε στέλνοντας: «Χαρούμενα γενέθλια πρίγκιπα Harry». Αυτό ήταν όλο και όλο το μήνυμα των Κέιμπριτζ, πρίγκιπα William και Kate Middleton στον πρίγκιπα Χάρι.

Εντάξει το Twitter είναι πιο κυριλέ μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έψαξε βρήκε και μια φωτογραφία του, έβαλε και ένα μπαλονάκι -ούτε καν καρδόυλα-. Κάτι έκανε τελικά. Μπορεί να μην συγκρίνεται με τα πάρτυ που διοργανώνει η οικογένεια, αλλά έδειξε την ανωτερότητά του.

Ωστόσο είχε και κάποιες άλλες εναλλακτικές που μας τις αποκάλυψε βασιλική πηγή, ενώ κάποιες άλλες που σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαν να τον βγάλουν από την δύσκολη θέση γρηγορότερα.

Να γράψει στον τοίχο του στο FB

Ο Γουίλιαμ αρχικά σχεδίαζε αρχικά να κάνει μια δημοσίευση στον τοίχο του Facebook του αδερφού του, Χάρι, καθώς έτσι θα γινόταν άμεσα ορατό και θα του έφευγε εύκολα ένα βάρος. Δεν ήθελε να στείλει στο Messenger καθώς μπορεί να του απαντούσε και βαριόταν να ανοίξει κουβέντα μαζί του, οπότε ήθελε να γράψει ένα ξερό «Χ.Π», χωρίς bro και τέτοια -να μην παίρνει και θάρρος-. Η Κέιτ τον συμβούλεψε ότι αυτή η κίνηση θα τους κακοχαρακτήριζε, οπότε άλλαξε τακτική.

Repost στο Instagram από προπέρσινα γενέθλια

Είναι αυτά τα άβολα repost που κάνουν συνήθως παλιοί σου φίλοι και σε κάνουν να βλαστημάς την ώρα που τραβήξατε την φωτογραφία. Συχνά το κάνουν όσοι βαριούνται να γράψουν κάτι καινούργιο, παίρνουν ένα παλιό post, γράφουν ένα τυπικό «Χρόνια πολλά αγάπη» και το δημοσιεύουν έτσι… χωρίς να σε ρωτήσουν αν θέλεις να δεις την μούρη που είχες πριν από πέντε χρόνια. Κρύβει και μια εκδίκηση δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Και αυτό το σχέδιο του Γουίλιαμ μάλλον φαλίρισε.

Ο William να έπαιρνε όντως τηλ.

Θα μπορούσε να πάρει όντως τηλέφωνο τον αδερφό του, Harry, αλλά να μην αφήσει να περάσουν δύο δεύτερα. Θα το έκλεινε και έτσι, μπορούσε να πει και ότι τον κάλεσε και δεν απάντησε, αλλά και να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν έχει κάρτα για υπεραστικές κλήσεις. Πάλι από πάνω θα έβγαινε.

Μαζικά μηνύματα που στέλνεις σε όλες τις επαφές

Όλοι έχουν στα πρόχειρα έτοιμα μηνύματα που τα στέλνεις στην γιορτή του Κωνσταντίνου και Ελένης και σε κάθε γιορτή της Παναγίας. Έτσι, και ο William να μπορούσε να έχει έτοιμο το «Χρόνια πολλά. Ό,τι επιθυμείς», το οποίο χρησιμεύει και για τα μακρινά ξαδέρφια του. Αν έχει κέφια θα μπορούσε να προσθέτει όνομα, ώστε να το κάνει να δείχνει πιο προσωπικό.

Μήνυμα στο γκρουπάκι «Royal Family Only»

Εκεί θα μπορούσε να στείλει μήνυμα, αν ακόμα βρίσκεται στο group η Megan και ο Harry μετά από το Megxit, χωρίς να είναι προσωπικό. Το πολύ να μην το έβλεπε καν καθώς το γκρουπ κατακλύζεται από μηνύματα καθημερινά, και θα μπορούσε να το επισκιάσει με διάφορα βίντεο Youtube – καθώς είναι γνωστό ότι κανένας μας δεν ανοίγει στις ομαδικές συνομιλίες-.

Skype χωρίς internet

Μια ακόμα ιδέα ήταν να τον καλέσει σε βίντεο κλήση μέσω Skype. Όταν θα το σήκωνε θα έκλεινε το router ώστε να φανεί ότι έχει κολλήσει. Στην συνέχεια θα έστελνε «sorry net problems, btw Χρόνια πολλά», και θα έβγαινε για άλλη μια φορά από την δύσκολη θέση. Το χρέος του το έκανε πάντως δεν λέμε.