Κάθε ημέρα μοιάζει και σαν μια νέα περιπέτεια για την οικογένεια των Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι. Η τελευταία κορύφωση στη σαπουνόπερα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας θέλει τον Βασιλιά Κάρολο να του κάνει έξωση από την κατοικία που τους είχε παραχωρήσει ως δώρο η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Εφόσον συνεχιστεί η εκδικητική μανία του νέου Βασιλιά απέναντι στο έκπτωτο ζευγάρι, να μερικές προτάσεις που μπορεί να “πονέσουν”:

-Η διαρροή προς τους συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ πως ο Βασιλιάς βρήκε το βιβλίο του Harry, “Spare” (“Ρεζέρβα”), βαρετό, με πολλές επαναλήψεις και κοινοτυπίες, που δεν του επέτρεψαν να το τελειώσει. Αντ’ αυτού, προτιμά να διαβάσει τον αγαπημένο του Harry, του Harry Potter, δηλαδή. Από τα χείλη του μπάτλερ ξέφυγε πως ο Βασιλιάς είχε ζωγραφίσει το πρόσωπο του Χάρι, είχε γράψει στο μέτωπό του “Δεν ξέρω να γράφω” και είχε συμπληρώσει ένα “Me” μετά το Spare (“λυπήσου με”), αλλά ο Βασιλιάς δεν θα θελε να θεωρούν πως είναι σαν εκείνους τους βάρβαρους τύπους που χαλάνε τα εξώφυλλα των βιβλίων. Ακολουθεί το ντοκουμέντο!

Μέγκαν Μαρκλ
Η εικόνα του βιβλίου όπως διέρρευσε από τον μπάτλερ του Πρίγκιπα Καρόλου.

-Ο Βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να ζητήσει πίσω το γαμήλιο δώρο του προς τη Meghan, to Cartier διαμαντένιο βραχιόλι αξίας 18.000 λιρών. (Έτσι θα μειώσει και τη ζημία που του προκάλεσε η αγορά του βιβλίου που έγραψε ο Harry).

Επιπλέον, αυτές τις 17.968 λίρες (είπαμε, 32 είχε το βιβλίο του Χάρι, το οποίο και αγόρασε) θα μπορούσε να τις επενδύσει σε κάλτσες και να μην πονοκεφαλιάζει σε κάθε του επίσκεψη σε τζαμί, όπως τότε, που έβγαλε τα παπούτσια του και ξεπρόβαλλε μια τρύπα!

Μέγκαν Μαρκλ

-Για να τελειώνει με την ενοχλητική παρουσία του Harry στη Μεγάλη Βρετανία, θα μπορούσε να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ανδρών με τζίντζερ χρώμα μαλλιών στις χώρες της Κοινοπολιτείες. Αυτό βέβαια θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από Σκωτσέζους και Ιρλανδούς, αλλά αυτά είναι τα καλά της Βασιλείας. Με τον τρόπο αυτόν, θα απέρριπτε κάθε κατηγορία περί εκδικητικής φωτογραφικής ρύθμισης. Άσε που πολλές εταιρίες καλλυντικών θα πλούτιζαν αφού οι βαφές μαλλιών θα γίνονταν ανάρπαστες!

Μέγκαν Μαρκλ

-Ένα πολύ δυνατό χτύπημα για τη Μέγκαν Μαρκλ θα ήταν να απαγορευτεί το Suits σε όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας. Βέβαια, με τα επίπεδα της ερμηνείας της, ίσως και να ήταν πιο επώδυνο να επιβάλλει σε όλους να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σίριαλ. Ωστόσο, αυτό το εξοντωτικό μέτρο θα τον έστελνε στο Δικαστήριο της Χάγης, για Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας. Βαρύ και κοστοβόρο!

-Ίσως το πιο καίριο χτύπημα θα ερχόταν αν εξανάγκαζε το υπουργείο Αμύνης της χώρας να στείλει στον Χάρι ένα χαρτί για επανεκπαίδευση 6 μηνών στα νέα ελικόπτερα, με φύλλο πορείας για τo Αφγανιστάν, ποντάροντας πως ο Χάρι δεν γνωρίζει πως οι ξένες δυνάμεις απομακρύνθηκαν από τον Πακιστάν. Ωστόσο, ο κίνδυνος να πάρει ελικόπτερο ο Χάρι και να εξαπολύσει πυραύλους εναντίον της Ινδίας -παίρνει καιρό να εξοικειωθεί κανείς με τα νέα όργανα στα ελικόπτερα, δεν μπορεί να παραγνωριστεί!

Κάποιες αρχικές σεναριακές πλοκές απορρίφθηκαν, λόγω τεχνικών δυσκολιών. Για παράδειγμα, το ενδεχόμενο να εμφανιστεί με t-shirt, Who the Fuck is Harry, αποκλείστηκε γιατί δεν θα ήταν κομψό να εμφανιστεί με t shirt ένας βασιλιάς.

H ιδέα να ποστάρει στο λογαριασμό TheRoyalFamily στο Instagram φωτογραφίες του Χάρι διόλου κολακευτικές για εκείνον εγκαταλείφθηκαν γρήγορα υπό τον φόβο των αντιποίνων, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι φωτογραφίες έχει στη φαρέτρα του ο έκπτωτος πρίγκιπας.